Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Campings in Brabant

Op zoek naar een van de beste campings van Brabant? Zoek dan niet verder. Bij Recreatiepark TerSpegelt ben je namelijk aan het juiste adres! TerSpegelt is een echte Brabantse camping, gelegen in de mooie Brabantse Kempen.

Geweldig voor een heerlijk ontspannen vakantie in eigen land. Ben je een echte fan van kamperen? Dan heeft deze Brabantse camping vele verschillende plaatsen te bieden. Zo beschikken wij over speciale kinderveldjes of kampeerplekken aan het water.

Ga je toch voor iets meer luxe? Camping TerSpegelt in Brabant heeft zelfs kampeerplaatsen met privé sanitair én talloze luxe huuraccommodaties ter beschikking. En op deze camping in Brabant hoef je je zeker niet te vervelen!

Ga op avontuur in de KinderBoerderij, klimmen in SterrenStrand of spetteren in ons vernieuwde zwembad. Kom naar een van de beste campings in Brabant en geniet van LekkerVakantie.

Bekijk onze camping in Brabant

Waarom TerSpegelt?

 • Verschillende luxe huuraccommodaties
 • Veel kampeerplekken aan het water
 • Uiteenlopende horecagelegenheden
 • 3 recreatieplassen en een volledig vernieuwd zwembad
 • Veel activiteiten voor jong en oud

Overnachten op een van de beste campings in Nederland

Wil je overnachten op een van de beste campings in Brabant? Recreatiepark TerSpegelt biedt veel verschillende mogelijkheden.

Ben je een echte kampeerder en neem je graag een eigen tent of caravan mee naar een camping in Brabant? Dan heeft TerSpegelt vele soorten kampeervelden te bieden. Zo kun je kiezen voor een basiskampeerplaats, een comfortplaats of een speciaal kinderveld.

Kamperen met iets meer luxe? Kijk dan eens naar onze kampeerplaatsen met privé sanitair.

Ook zijn wij een camping in Brabant waar je origineel kunt overnachten. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze WaterLodges. In deze pareltjes verblijf je óp het water. Ook hebben wij drie nieuwe lodges: de FunLodge, de LoungeLodge en de GlampingLodge.

Alle voorzien van (regen)douche, apart toilet en keuken met vaatwasser, dus aan luxe geen gebrek in deze accommodaties op de Camping TerSpegelt in Brabant.

Bekijk overnachtingsmogelijkheden
prijs vanaf: -
€33
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Basis kampeerplaats

Basis Kampeerplaats

 • Gemoedelijk veld
 • Midden op de camping
 • Extra voordelig
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

 • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 6 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen

Op campings in Brabant hoef je je zeker niet te vervelen

Ook op onze camping in Brabant is er van alles te beleven. Zo hebben wij een recreatieprogramma dat geschikt is voor zowel jong als oud.

De kleintjes kunnen gaan Knutselen op de KnutselZolder, op avontuur in de KinderBoerderij en spetteren in de nieuwe waterattracties in ons zwembad.

Voor de echte bikkels heeft deze Brabantse camping een blobtoren, tokkelbaan en kunnen ze bandraften.

Ook voor de ouderen wordt er genoeg georganiseerd op de Brabantse camping. Op onze camping in Brabant kunnen zij al fietsend of wandelend genieten van de prachtige natuur. Ook kunnen zij deelnemen aan basketbal of crossboccia.

Bekijk alle actviteiten

Heerlijk eten op campings in Brabant

Op een van de beste campings in Brabant hoor je goed te kunnen eten, en dat kan bij TerSpegelt zeker!

Genieten van een lekkere snack? Dan ben je bij LekkerSnacken aan het juiste adres. Wil je liever een avondje eten op je eigen plekje van de Brabantse camping? Bestel je pizza van LekkerMakkelijk of je frietje van LekkerSnacken dan online. Je kunt het zelfs laten bezorgen! Dat is pas LekkerVakantie op een van de beste campings in Brabant.

Ga je graag een avondje uit eten met het hele gezin? Dan is familierestaurant De Wijde Blick een goede keuze. Wil je liever culinair genieten van heerlijke streekproducten met een internationaal tintje? Reserveer dan een tafeltje bij De Keizer.

Horecagelegenheden op TerSpegelt