Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Camping aan natuurgebied Brabant

Onze camping is gelegen aan een prachtig natuurgebied in Brabant. Tegenover TerSpegelt bevindt zich Natuurpoort TerSpegelt. Dit is het vertrekpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. Een van de mooiste natuurgebieden in Brabant vind je dus op een steenworp afstand van de camping. Brabantse Kempen is een natuurgebied waar je tot rust kan komen na een actieve dag op ons park. Voor degene die juist op zoek zijn naar actie in de natuur zijn er ook diverse mountainbikeroutes en ruiterpaden in de bossen. Kom vervolgens tot rust in één van onze luxe huuraccommodaties of kampeerplaats gelegen aan het water.

Ontdek TerSpegelt

Waarom TerSpegelt?

 • Luxe kampeerplaatsen aan het water
 • Glamping accommodaties
 • Natuurpoort TerSpegelt voor de deur
 • Fiets- en wandelmogelijkheden
 • Vele horecagelegenheden

Huuraccommodatie op onze camping in het Brabantse natuurgebied

Naast kamperen is het ook mogelijk om een accommodatie te huren op ons park. Overdag kun je genieten van het landschap in de Brabantse omgeving van onze camping en in de avond kom je weer tot rust op je eigen terras. Boek bijvoorbeeld een LoungeLodge waar de kinderen zich vermaken met een speeltoestel, terwijl jij kan chillen op een loungebank. Of een GlampingLodge met zicht op het water waar je kunt genieten van de rust en natuur.

Zoek je favoriete accommodatie
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

 • Eigen douche en toilet
 • Ligging bij het water
 • Royale kampeerplaats van 120 m²
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€46
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt veld schuin aanzicht luxekamperen HR

Luxe Kampeerplaats

 • Ligging bij het water
 • Schitterend uitzicht
 • Ruime kampeerplekken
prijs vanaf: -
€218
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt gezin picknicktafel LoungeLodge

LoungeLodge

 • Rustig en centraal gelegen
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 5 personen

De Brabantse natuurgebieden ontdekken met de kids

Voor de kleintjes onder ons valt er ook genoeg te beleven op zowel de camping als in de bossen. In het Brabantse natuurgebied tegenover ons park wonen namelijk onze kabouterburen. Tijdens een avontuurlijke wandeling over het Kabouterpad krijgen de kids een echte kaboutermuts en een tasje met iets lekkers voor onderweg. Deze kabouterspullen kunnen bij de receptie opgehaald worden. Na het verkennen van de Brabantse natuur kunnen de kinderen zich vermaken op de camping. Bijvoorbeeld door te crossen op de PumpTrack, klauteren in het SterrenStrand of door te buitelen op onze grote airtrampoline Kom jij met de kids onze camping aan natuurgebied Brabant ontdekken?

Bekijk onze faciliteiten en activiteiten

Genieten van heerlijk eten en drinken

Er gaat niets boven een lekkere lunch of drankje op de camping na een dag dit Brabantse natuurgebied verkent te hebben. Tegenover Natuurpoort TerSpegelt ligt restaurant De Keizer eten & drinken. Dit is een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen en gezellig een kopje koffie drinkt of een heerlijke lunch kunt bestellen. Voor de lekkere trek kun je langs gaan bij LekkerSnacken Hier vind je namelijk een ruim assortiment aan snacks en lekkers. Benieuwd naar de andere 5 horeca gelegenheden op ons park? Klik dan op onderstaande button.

Alle horecagelegenheden bekijken