Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Lekker eten & drinken

Lekker eten & drinken! Dat hoort bij vakantie vieren op Recreatiepark TerSpegelt! Wij zijn ons daar in het Bourgondische Brabant heel goed van bewust. Niets is lekkerder dan een beetje relaxen en genieten van lekkere gerechten, ijsjes en drankjes.

De Keizer eten & drinken

Een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart staan (seizoens)producten met een internationeel tintje, deels bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper grilloven. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer, het zonnige terras of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Loop er met je wandelschoenen binnen om gezellig een kop koffie te drinken met wat lekkers of kom genieten van heerlijke proeverijen.

De Keizer eten & drinken

Strandpaviljoen De Wijde Blick

Ons Strandpaviljoen De Wijde Blick is een gezellig familierestaurant waar je lekker kan eten met de hele familie. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over twee van onze drie recreatieve plassen. Kortom, als je achteroverleunend wilt genieten van de zon, lekker eten en drinken en een mooi uitzicht, dan is dit de place to be!

Reserveer hier je tafel

Snackbar LekkerSnacken

Zin in frietjes en een lekker snack? Kom dan naar snackbar LekkerSnacken. Eet het gezellig op in de snackbar of buiten onder de veranda! Wil je de frietjes en snacks vanuit je tent of caravan online bestellen? Ook dat kan! Je kan je bestelling vervolgens zelf ophalen of zelfs laten bezorgen. Welke snack kies jij om de lekkere trek te stillen?

LekkerMakkelijk Pizza & IJs

Hier kan je terecht voor heerlijke, versbereide pizza's, Slush Puppies, softijs en milkshakes. Al deze gerechten zijn mee te nemen naar de kampeerplaats of huuraccommodatie, maar het is ook mogelijk om het bij De Wijde Blick op te eten. Wil je het liever vanuit je tent of caravan online bestellen? Ook dat kan! Je kan je bestelling vervolgens zelf ophalen of zelfs laten bezorgen. Ideaal toch?

Eten bezorgen of afhalen

Het is mogelijk om friet, snacks, pizza's en gerechten van De Wijde Blick of De Keizer eten & drinken te bestellen. Deze kan je bij je kampeerplaats of accommodatie laten bezorgen. Afhalen bij De Wijde Blick, De Keizer eten & drinken, LekkerSnacken of LekkerMakkelijk is ook mogelijk! Bekijk het actuele assortiment, bestel en betaal via etenbijterspegelt.nl. Dat is pas LekkerVakantie!