Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Op pad naar TerSpegelt

De paden op, de lanen in, avontuur beleven, mensen ontmoeten en plezier maken. Bij TerSpegelt maken wij dit waar! Bijvoorbeeld door de te gekke activiteiten zoals het BandRaften, PumpTracken en Tokkelen. Kom jij gezellig kamperen met je familie? Zowel voor echte kampeerliefhebbers als voor degenen die meer houden van een unieke accommodatie hebben wij een ruim aanbod. Ga jij een sportieve vakantie beleven op TerSpegelt?

Sportieve & uitdagende activiteiten

Je vervelen bij TerSpegelt? Het kan bijna niet! Door de verschillende faciliteiten en een bomvol recreatieprogramma is er veel te beleven voor kinderen tot en met 14 jaar. Van sportieve uitdagingen op het SportPlein tot gelanceerd worden van de Blob en scheuren over de fietscrossbaan tot mountainbiken in de Brabantse Kempen. Door de combinatie van faciliteiten die altijd geopend zijn en activiteiten op het programma wordt het optimaal genieten tijdens je vakantie.

Check alle faciliteiten

Tijd om lekker te eten & drinken

Na een actieve dag krijg je natuurlijk trek in lekker eten. Gelukkig hebben wij verschillende horecagelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan De Wijde Blick waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Blob waar je misschien eerder die dag bent gelanceerd. Of ga voor een lekker gerecht met een internationaal tintje bij De Keizer eten & drinken. Een uitgebreid diner, een lekkere vette hap, een snelle lunch; het kan allemaal op ons park.

Bekijk alle horecagelegenheden

De omgeving ontdekken

TerSpegelt is gelegen in een bosrijk gebied in het gezellige Brabant. In de omgeving kun je actief op pad terwijl je kunt genieten van het prachtige natuurgebied. Zo liggen er bijvoorbeeld uitdagende mountainbike routes en voor paardenliefhebbers zijn er zelfs ruiterpaden uitgezet. Ook in en rondom Eersel is er veel te beleven. Slenter bijvoorbeeld door de gezellige dorpskern van Eersel of spring er op los bij Jump XL.

Op avontuur in de omgeving