Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Zonnen, zwemmen en spelen in onze ZwemPlas

Op Recreatiepark TerSpegelt kun je heerlijk zwemmen in natuurwater, zonnen op het strand of van de glijbaan afsjezen. Het is niet mogelijk om vooraf dagkaarten te reserveren. De ingang van de zwemplas bevindt zich op Boksheidsedijk 30. Je toegangskaartje kost €5,50 per persoon en deze koop je bij de poort bij een van onze medewerkers. Je kan hier kosteloos parkeren.

Het is niet mogelijk voor jeugd tussen 13 en 23 jaar om de zwemplas te bezoeken zonder begeleiding van een ouder.

Heerlijk buiten zwemmen

Dat kan in onze zwemplas! Kom met je gezin zwemmen in het natuurwater, zonnen op het zandstrand of sjeez van één van de glijbanen. Er is een grote waterglijbaan, een familieglijbaan en een waterfontein voor extra zwemplezier. Het is een kleinere, compacte plas, wat ervoor zorgt dat je een prettig overzicht houdt, ook als het wat drukker is. Wil jij even op het droge blijven? Schommel dan op onze gigantische schommel, spring op de airtrampoline of leef je uit op het nabijgelegen sportveld.

Genieten op het terras

Trek gekregen van al dat zwemmen en spelen? Dicht bij de zwemplas vind je Strandpaviljoen De Wijde Blick, LekkerSnacken en LekkerMakkelijk. Hier scoor je een lekkere lunch, een ijsje, een ijskoud drankje, een frietje of iets anders waar jij op dat moment zin in hebt. Dan kunnen jullie er na het terrassen weer tegenaan!

Eten en drinken op TerSpegelt