Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Freule Orangerie van Lentebloesem tot Kiwiplantage

Freule Orangerie woont op haar TerSpegelt landgoed in een kasteel. Dit kasteel staat in het SterrenStrand en noemt ze ook wel het grootste bouwwerk op deze wereld. Enig vind je niet? Netheid staat hoog in het vaandel bij Freule. Wat ze verder nog heel belangrijk vindt? Vraag het haar anders een keer. Ze is namelijk een enorme kwebbel-tante.

Bloos de Aardbeienplant

Het vrolijke, lieve meisje van het stel. Bloos houdt van verhaaltjes vertellen en woont in het Bloos-speeltuintje in SterrenStrand. Haar verhalen vertelt ze het liefst aan haar vrienden zoals de paddenstoelen, de bomen, de konijntjes en alle andere dieren. Ook is ze dol op sprookjes. Haar favoriete sprookje? Dat is natuurlijk Roodkapje.

Hendrik de Vogelverschrikker

Hendrik is een echte flierefluiter en hij houdt van leuke grappen, lekker eten en drinken. Soms is hij ook een beetje lui, maar hij is wel altijd vrolijk. Je kan Hendrik vinden in Hendriks hut op het SportVeld bij La Cantina. Bij zijn hut vind je een brievenbus. Schrijf bijvoorbeeld eens een brief voor Hendrik zijn verjaardag en stop hem in de brievenbus. Op 29 februari wordt hij 19, dit is ook wel een schrikkeldag.

Zilva Zeester

Ook wel de ster van het water. Zilva is een leuke, sportieve en stoere meid. Ze is dol op het water en goed bevriend met de zeesterren. Een ander leuk feitje over Zilva, ze wil altijd de beste zijn. Zo is Zilva's Haven met het ondergrondse labyrint haar domein. Daag jij haar uit in haar domein of organiseer je een dance battle tijdens de SterrenDisco? Naast zwemmen zijn dansen en zingen namelijk haar favoriete hobby's.

Timo Timing

De sportiefste van het stel. Sporten en actief bezig zijn is het allerbelangrijkste in het leven van Timo. Hij rent graag van het ene sportveld naar het andere. Vaak is hij ook te vinden bij Timo’s voetjes van de vloerpad in SterrenStrand. Bovendien is hij hard aan het trainen om tijdens de Olympische spelen helemaal te knallen. Zijn levensmotto is ook wel: 'Als je iets wil bereiken, zal het ooit lukken!