Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Stoere en avontuurlijke activiteiten

Naast zwemmen valt er voor jong én oud nog veel meer te beleven op TerSpegelt. Ga er dus lekker tussenuit met het hele gezin. Ontdek bijvoorbeeld samen het KabouterPad of kom in de zomermaanden dolen in het te gekke Maïsdoolhof. Voor de stoere kinderen onder ons is er een PumpTrack, een afwisselend parcours met bulten, bochten en heuvels. Lees hieronder meer over de verschillende activiteiten.

Het KabouterPad

Voor de kleintjes is er het spannende KabouterPad. De kinderen krijgen een echte kaboutermuts en kaboutertas (met daarin een opdrachtenboekje, stickervel en diploma) mee. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen. De spulletjes voor het KabouterPad kunnen opgehaald worden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen €6,50,- per kind. Het lopen van het pad duurt ongeveer 1 uur. Na afloop mogen de kids rode puntmuts en tas houden.

De PumpTrack

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. De baan is bedoelt voor BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), ATB en stepjes met luchtbanden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart. Héél veel vaart zelfs! 

Alle leeftijden en niveaus

De PumpTrack is voor alle leeftijden en alle niveaus. Een apart gedeelte van de baan is speciaal voor beginners. Jonge fietsers en steppers mogen de baan betreden onder toezicht van een ouder of begeleider. Ben jij dol op fietsen, steppen en crossen? Kom de PumpTrack dan snel uitproberen!

Een dagje PumpTrack kan in gezinsverband. Jeugd tussen 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband een dagkaartje kopen. Je koopt een dagkaartje bij de receptie waarmee je toegang hebt tot de PumpTrack en overige faciliteiten van het park. Ook fietsen, stepjes en bescherming zijn te huur bij de receptie.

Het MaïsDoolhof

Let op: Het MaisDoolhof is nog geopend t/m 19 september!

Dat wordt dolen, dwalen en zwerven door ons Maïsdoolhof! Samen met het gezin kun jij een bezoekje brengen aan ons Maïsdoolhof. Voor gezinnen met kinderen boven de 8 jaar is er het SterrenDoolhof en voor kinderen tot 8 jaar is er het DierenDoolhof. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. Let op: het is alleen mogelijk om contant te betalen!

Het doolhof is te vinden op Boksheidsedijk 30 en iedere dag tussen 17:00 en 20:00 uur kan het dolen beginnen! Gaan jullie binnenkort de uitdaging aan?