Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Faciliteiten op TerSpegelt

Bij TerSpegelt hoeft niemand zich te vervelen! Er is veel te doen voor zowel jong als oud. Het uitgebreide aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, zodat niemand stil hoeft te zitten op vakantie. Zo is er het SterrenStrand, het BinnenZwembad én de PumpTrack. Wil je weten welke faciliteiten er nog meer zijn op TerSpegelt?

Ontdek alle faciliteiten

Eten & drinken

Gezellig samen uiteten met het gezin? Dat kan goed bij familierestaurant De Wijde Blick op het park. Voor een heerlijk uitgebreide lunc,h, borrel of diner kan je terecht bij het sfeervol ingerichte restuarant De Keizer eten & drinken. Hier worden gerechten geserveerd met een internationaal tintje. Voor de makkelijke hap moet je bij afhaalcorner LekkerMakkelijk of snackbar LekkerSnacken zijn. En het is nu nog makkelijker, want je kan zelfs online je eten bestellen!

Ontdek alle horeca

Ontdek ons park

Open de plattegrond

Verken de omgeving

Niet alleen bij TerSpegelt is veel te beleven, ook in de omgeving is er van alles te doen. Zo ontdek je vanaf Natuurpoort TerSpegelt de bosrijke omgeving rondom het park. Liever een daguitstapje maken? Ook daarvoor zijn tal van mogelijkheden in de nabije omgeving.

Ontdek alle uitjes in de omgeving