Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Gezellig kamperen met het gezin

Op zoek naar een plek om met het hele gezin te genieten van vakantie? Bij 5-sterren camping TerSpegelt vind je de perfecte combinatie van gezelligheid en rust. De verschillende faciliteiten en activiteiten zorgen ervoor dat er altijd wat te beleven is voor gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar. Ga bijvoorbeeld zwemmen in het BinnenZwembad of de ZwemPlas, knutsel er op los op de KnutselZolder of maak een rondje op de PumpTrack. Ook kun je samen met het gezin meedoen aan een van de te gekke familieshows. Als de kinderen het park op zijn, kun jij heerlijk tot rust komen op de Loungebank van jouw accommodatie of op de ligstoel bij je kampeerplaats. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Beleef het samen

Niet alleen staan er activiteiten op ons programma waar de kinderen aan kunnen deelnemen, maar ook zijn er leuke dingen om te doen met het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan ons PleinFestijn, verschillende familiequizzen of swingen tijdens DrumTastic. Daarnaast zorgen het SterrenStrand en het BinnenZwembad voor uren zwemplezier. Glij samen van de glijbaan, maak prachtige zandkastelen of bubbel in het BruisBad.

Ontdek alle faciliteiten

Met z'n allen de omgeving ontdekken

TerSpegelt is gelegen in een bosrijk gebied in het gezellige Brabant. Naast een prachtige omgeving rondom het park vind je in de buurt diverse attractieparken en dierentuinen. Ga er daarom een dagje op uit. Beleef een sprookjesachtige dag in de Efteling, waan in Afrika bij de Beekse bergen of maak een uitstapje naar Plopsa Indoor. Ook in en rondom Eersel is er veel beleven. Bezoek bijvoorbeeld de gezellige dorpskern van Eersel, koel af met het ambachtelijke ijs van familiebedrijf De Smaak of speel in de binnenspeeltuin van het kindvriendelijke restaurant De Neut.

Bekijk de omgeving

Samen lekker eten & drinken

Om lekker te eten & drinken zien we jullie graag bij een van onze horecagelegenheden, want bourgondisch genieten hoort natuurlijk bij vakantie. Zo is Strandpaviljoen De Wijde Blick the place to be. Bij ons gezellige familierestaurant spelen de kids in de speelhoek terwijl de ouders wachten op hun bestelling met een prachtige uitzicht op de recreatieplassen. Ook bij restaurant De Keizer eten & drinken is gedacht aan het hele gezin. Maak een keuze uit een van de kindergerechten en spring daarna op de AirTrampoline tot het eten klaar is.

Bekijk alle horecagelegenheden