Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

0 t/m 3 jaar 4 t/m 6 jaar 7 t/m 11 jaar 12 t/m 14 jaar Volwassenen Voor het hele gezin

Wat een lancering!

De Blob is ontzettend populair. Je wordt vanaf een groot opblaaskussen het water in gelanceerd. Iemand ligt op het uiteinde van het kussen, en de ander springt vanaf 5 meter hoogte zo hard mogelijk op het andere uiteinde.

Als je dit durft, krijg je natuurlijk eerst beschermende kleding aan en er is altijd begeleiding aanwezig. Durf jij het om te blobben of geblobt te worden?

Ben je nog geen 12 jaar? Dan mag je helaas nog niet zelf blobben. Gelukkig is het is niet alleen super gaaf om aan deel te nemen, maar ook nog eens hartstikke leuk om te zien! Op het terras van De Wijde Blick heb je perfect zicht op dit spektakel!

Deze activiteit wordt regelmatig in het recreatieprogramma opgenomen. Check het programma in de app om te zien wanneer je kunt blobben. Om te blobben dien je vooraf in te schrijven. Deelnemers onder de 18 jaar dienen een volwassen vertegenwoordiger mee te nemen om de validiteitsverklaring te ondertekenen. Verder kan in verband met weersomstandigheden deze activiteit geannuleerd worden. 

Ter Spegelt blob HR 2
Ter Spegelt blobben HR 5
Ter Spegelt blobben HR 3
Ter Spegelt blob HR 3