Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Actief en sportief genieten

Op ons park vind je luxe kampeerplaatsen, maar ook unieke en bijzondere huuraccommodaties. Naast te gekke overnachtingsmogelijkheden kan je meedoen aan stoere activiteiten en gebruik maken van vele faciliteiten. Zoals gelanceerd worden van de blob, met een band achter de speedboot aan sjezen of steppen op onze PumpTrack. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen bij TerSpegelt eindeloos plezier maken met leeftijdsgenootjes. Zien we jullie binnenkort genieten van een avontuurlijke vakantie op TerSpegelt?

Vind de gaafste vakantie hier

Gezellig met het hele gezin

TerSpegelt is dé plek voor jou en je gezin. Vader, moeder, opa, oma en natuurlijk de kids; voor gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar is er voor iedereen iets te beleven. Ga bijvoorbeeld zwemmen in ons BinnenZwembad, maak de mooiste creaties op de KnutselZolder of doe samen mee aan een van familieshows. Plof ‘s avonds gezellig samen op de loungebank van je accommodatie of laat de kinderen spelen op het speeltoestel midden op het veld terwijl jullie uitgebreid barbecueën. Is dit voor jouw gezin echt vakantie? Wie weet zien we jullie binnenkort op ons park.

Vind hier je ideale vakantie

Genieten van de rust en de natuur

Tijdens je verblijf op één van de luxe kampeerplaatsen met privé sanitair aan het water of in een van onze huuraccommodaties genieten van de Brabantse natuur? Dat kan! Niet alleen rondom het park, maar ook op het park zelf word je omringd door een groene en natuurlijke omgeving. Zo zijn er drie schitterende recreatieplassen en bieden veel kampeerplaatsen een prachtig uitzicht op water en natuur. Op en rondom TerSpegelt kan je heerlijk tot rust komen.

Rustig genieten op TerSpegelt?