Ter Spegelt Front Office dec 23

Wij maken jullie graag blij!

In de bosrijke Brabantse Kempen vind je een uniek recreatiepark: TerSpegelt. Liggend aan het water, midden in de schitterende natuur en met alle voorzieningen bij de hand; hier vind je geen gelijke van. TerSpegelt biedt onvergetelijke vakanties voor gezinnen en familie, jong en oud. Altijd in een gastvrije sfeer waardoor je jezelf meteen thuis voelt. 

Het park heeft maar liefst drie waterplassen, waardoor veel kampeerplaatsen aan het water liggen. Naast verschillende soorten kampeerplaatsen vind je op TerSpegelt ook lodges en chalets, een overdekt speelparadijs met water en zand, talloze speelveldjes, heel veel leuke activiteiten én heerlijke horecagelegenheden. Kortom: hier beleef je unieke, onvergetelijke vakanties. Elke keer weer!

Wil je mee profiteren en bijdragen aan het succes van Recreatiepark TerSpegelt in Eersel? Dat kan als je affiliate wordt van TerSpegelt!

Affiliate programma

In samenwerking met TradeTracker biedt TerSpegelt je een uniek partnerprogramma. Lees hieronder meer over het programma en schijf je direct in. TerSpegelt is aangesloten bij TradeTracker, dit houdt in dat zij alle nieuwe klanten en verkopen registeren en de uitbetaling verzorgt. Dit betekent dat je gegarandeerd wordt uitbetaald en dat registratie in handen is van een onafhankelijke partij. 

Over TradeTracker

TradeTracker biedt websites de mogelijkheid om via hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials etc.) die je als affiliate op je site(s) en in je nieuwsbrieven kunt plaatsen. Je kan affiliate worden als je eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan je bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos!

Hoe werkt het?

Via het partnerprogramma kan je eenvoudig iedere willekeurige kampeerplaats of accommodatie uit ons assortiment via je site promoten. Door het grote aanbod van TerSpegelt heb je je bezoekers veel te bieden. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. Uiteraard is onze receptie het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de gast gedurende de reservering. Het enige dat je hoeft te doen, is het maken van een link tussen jouw site en die van ons en je commissie in ontvangst nemen!

Invulling partner programma

Je kan op diverse manieren een invulling geven aan het TerSpegelt partnerschap:

  • Via banners in diverse standaard maten die via je website verwijzen naar terspegelt.nl
  • Via deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op terspegelt.nl

Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op je site. Je beschikt altijd over het meest actuele promotiemateriaal, wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commisie

Wanneer jouw bezoekers op onze website terspegelt.nl tot een sale zijn overgegaan, betalen wij commissie. Deze commissie is altijd een vast percentage over de huursom van de gemaakte reservering. De huursom betreft de verblijfskosten minus reserveringskosten, de inbegrepen extra’s en belastingen. De hoogte van het percentage is afhankelijk van het segment waarin jouw campagne wordt geplaatst. Dit segment is op zijn beurt weer afhankelijk van het soort campagne en het aantal sales en kan variëren tussen de 4% en de 6%.

Om een actueel beeld te krijgen van deze commissies kan je je aanmelden bij ons netwerk TradeTracker (zie link onderaan deze pagina).

Gebruik logo en merknaam

TerSpegelt heeft een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld via het affiliatenetwerk waar je gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van TerSpegelt wordt gebruikt. Ook adverteren op de TerSpegelt merknamen en parknamen of misspellingen hiervan is niet toegestaan. 

Aanmelden als partner

Meld je aan voor het TradeTracker affiliate programma van TerSpegelt - TerSpegelt.nl

Meld je aan