Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Wat te doen in de omgeving

Filter
2018 dec Natuurpoort HR 2
Natuurpoort TerSpegelt

Natuurpoort TerSpegelt is hét vertrekpunt om de prachtige Brabantse Kempen te ontdekken. Kies een mooie wandelroute, fiets over de Cartierheide of ga voor een uitdagende mountainbikeroute. Voor de kleintjes is er een uniek Kabouterpad, vol verrassingen en leuke opdrachten.

15 Senioren Natuurpoort wandelen HR
Brabantse Kempen

De Brabantse Kempen is een streek met een rijke historie en schitterende natuur, die al fietsend en wandelend kan worden verkend. 

Geitenboerke
't Geitenboerke

Bezoek de geitenhouderij van familie Schippers te Oerle.

1612365431 Ruurhoeveverkleind7
Kaasboerderij De Ruurhoeve

Even genieten van de rust op het platteland, de koeien en kalfjes bewonderen.

Bakkerijmuseum 5
Bakkerijmuseum Luyksgestel

Bij een museum denk je vaak aan veel kijken en weinig doen, maar niet bij Bakkerijmuseum Luyksgestel! Kom langs en beleef het zelf.

Bij de Neut Internet Visitbrabant
Bij De Neut Westerhoven

Dit kindervriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in Westerhoven is een bezoekje waard.

Mme 5344
De Smaak! Chocolade & IJs

Familiebedrijf De Smaak! Chocolade en IJs is een gezellige en vooral uitnodigende IJssalon, waar ze ook thuis zijn op het gebied van echte, ambachtelijke chocolade.

Panberg 3
Brasserie De Panberg

Iedereen laten genieten van het boerenleven, dat is waar het bij Brasserie De Panberg om draait. Iedere zondag ben je van harte welkom om dat te komen beleven!

Museum de Acht Zaligheden
Kempenmuseum de Acht Zaligheden

Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van de Brabantse Kempen? Kempenmuseum de Acht Zaligheden in Eersel, gevestigd in een schitterende langgevelboerderij, laat op een interactieve wijze zien hoe het Kempische leven was tot 1950.

Abdij van postel van internet
Bezoek aan Postel

Breng een bezoek aan het bosrijke Postel met zijn imposante abdij die al in de twaalfde eeuw opgericht werd. Hier zijn het norbertijnen die er sinds die tijd de streek ontginnen en gastvrijheid hoog in het vaandel dragen. Bezoek de abdij met zijn kaasmakerij, abdijwinkel en kruidentuin.

Thisiseindhoven internet klein
Bezoek aan Eindhoven

Eindhoven is een stad die barst van de energie. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis.

Joris en de Draak 2
Attractieparken

TerSpegelt ligt in het zuidoosten van Brabant, een gedeelte van Nederland wat zich kenmerkt door de ligging van vele attractieparken. En liggen ze niet in Brabant, dan vind je ze wel net over de Belgische of Limburgse grens.

Beekse bergen 4458758 1920
Dierentuinen

Het zuidoosten van Brabant, waar TerSpegelt ligt, is de perfecte uitvalbasis voor een dagje uit naar een dierentuin.

Prehistorischdorp 1
preHistorisch Dorp Eindhoven

In hét openluchtmuseum van Eindhoven beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen.

Jump 1
Jump XL Eersel

Ga springen bij Jump XL Eersel en beleef het gaafste dagje uit. 

Cinemagold 3
Cinema Gold

Cinema Gold in Veldhoven is de perfecte plek voor een heerlijke middag of avond ontspannen. Met een breed aanbod aan films voor jong en oud is er voor ieder wat wils.

Rofra kanovaren
ROFRA

De ROFRA biedt verschillende stoere activiteiten, waaronder kanoën, survivallen en e-shopperen. Kortom; activiteiten voor jong en oud.

Steenuil 3
Doeboerderij De Steenuil

Het gras kriebelend tussen je tenen, de kinderen een rode blos op de wangen van het spelen. Kinderen ravotten in de binnenspeeltuin of op de boerderij en ontdekken dat een koe als huisdier toch ook erg leuk is! Terwijl je zelf lekker kunt ontspannen.

Heembladel
Pladella Villa

Leer de geschiedenis van Bladel kennen.

Kidsplaza Bladel
KidsPlaza Bladel

Spelen bij binnen- en buitenspeeltuin KidsPlaza de Hooiberg in Bladel een dag vol plezier voor de kinderen.