Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Kamperen in rust in een groene omgeving

Heerlijk een boek lezen in de schaduw van een boom of genieten in de zon van het prachtige uitzicht over de recreatieplas. Bij TerSpegelt kun je genieten van een welverdiende vakantie op een kampeerplaats of in een accommodatie omringd door een groene omgeving. De verschillende faciliteiten op ons park zorgen ervoor dat je op een vertrouwde plek kan blijven. Maar ook in de omgeving is er veel te doen. Zo kun je het natuurgebied verkennen, de gezellige dorpskern ontdekken of musea bezoeken.

De natuur rondom TerSpegelt

De tegenovergelegen Natuurpoort TerSpegelt biedt veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Het is het vertrekpunt van verschillende wandel- en fietsroutes over de Cartierheide. De echte actievelingen onder ons kunnen zelfs kiezen voor een van de uitdagende mountainbikeroutes. Ook aan de kleintjes is gedacht in het natuurgebied. Met hen ontdek je de natuur door het KabouterPad te bewandelen. Met een kaboutermuts op en een rugzakje om kan het avontuur beginnen.

Bekijk meer activiteiten

Eten en drinken met uitzicht

Niets is beter dan rustig genieten van lekker eten en drinken. Met een geweldig uitzicht erbij is het helemaal compleet. Strandpaviljoen De Wijde Blick is een van de plekken waar je moet zijn. Met uitzicht op de recreatieplas geniet je in alle rust van een lekkere borrel, een goede lunch of een compleet diner. Ook bij De Keizer eten & drinken geniet je van een prachtig uitzicht. Hier kan je met je wandelschoenen aan plaatsnemen op het terras, in het restaurant of in de serre en genieten van een versnapering met uitzicht op het natuurgebied.

Bekijk alle horecagelegenheden

Ontdek de omgeving

Naast dat TerSpegelt in een groene omgeving is gelegen, is er nog veel meer te doen. Leer bijvoorbeeld meer over De Kempen tijdens een bezoekje aan Kempenmuseum de Acht zaligheden of ontdek het spannende verhaal van de vervloekte landheer van Eersel met de themafietsroute genaamd De Gloeiige. Komen de kleinkinderen langs? Bezoek dan bijvoorbeeld de gezellige dorpskern van Eersel, koel af met het ambachtelijke ijs van familiebedrijf De Smaak of speel in de binnenspeeltuin van het kindvriendelijke restaurant De Neut.

Bekijk de omgeving