Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Even terug in de tijd...

Recreatiepark Terspegelt kent een rijke historie die ons terugbrengt naar 1968. Familie Keijzer kocht destijds in Eersel een boerderij genaamd ‘Ter Spegelt’. Dat bood hen de mogelijkheid een nieuw recreatiebedrijf op te bouwen. In datzelfde jaar arriveerden de eerste gasten op TerSpegelt. Het terrein heeft dan een oppervlakte van 10 hectare. De ZwemPlas is in 1969 uitgegraven, daar hebben we nog altijd plezier van. TerSpegelt heeft zich ontwikkeld van een camping op een paar weilanden tot een 5-sterren recreatiepark van 68 hectare.

TerSpegelt tegenwoordig

Tegenwoordig mag 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt zich bekronen tot ANWB Top camping. Met ± 500 kampeerplaatsen en ± 100 huuraccommodaties ontvangt TerSpegelt jaarlijks vele gasten voor een heerlijke vakantie of weekendje weg. TerSpegelt staat voor innovatie, kwaliteit, gastvriendelijkheid en plezier, waarbij de gasten en medewerkers centraal staan. We bieden onze gasten een fantastisch verblijf en medewerkers een mooie kans om zich verder te ontwikkelen.

Missie & visie

Wij worden blij van blije mensen! Daarom willen we zoveel mogelijk mensen samen leuke dingen laten doen. Je even afsluiten van de dagelijkse rompslomp. Mensen samen brengen in positiviteit, dat is onze droom. Op het park maakt ons team die droom dagelijks waar door een combinatie van enthousiasme, persoonlijk contact en oog voor detail. Wij blijven innoveren en de lat wordt telkens verlegd. Maar TerSpegelt blijft die vertrouwde plek waar je met je gezin of familie veilig kunt genieten van een welverdiende vakantie!

Maak kennis met onze afdelingen

Van front office tot facilitair, van leisure & entertainment tot horeca en van housekeeping tot marketing & communicatie, al onze medewerkers van de verschillende afdelingen staan het hele seizoen voor onze gasten klaar.