Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Prijzen voor een Dagje TerSpegelt

Kom je gezellig een dagje op bezoek bij vrienden of familie? Loop dan voordat je het park op gaat even binnen bij onze receptie om een dagkaartje te kopen. Een bezoekje brengen aan ons park kost namelijk €5,50 per persoon. Op deze dag kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Speeltuin, de ZwemPlas of de PumpTrack. Willen jullie ook komen zwemmen in het SterrenStrand en het BinnenZwembad? Dan kost een kaartje €12,50 per persoon (vanaf 2 jaar oud). Zien wij jullie binnenkort bij TerSpegelt?

SterrenStrand abonnement 2023

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand abonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand abonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand en het BinnenZwembad in de hieronder vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de zwemplas en de buitenspeeltuinen.

Een SterrenStrand abonnement kost €35,- per persoon en door op deze link te klikken kan je direct online je abonnement kopen.

Abonnementen per persoon

Het is dit jaar weer mogelijk om een abonnement af te sluiten per persoon. Abonnementen voor kinderen zijn enkel mogelijk in combinatie met een abonnement voor een volwassene.
Abonnementhouders hebben toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in de volgende periodes: 31 maart t/m 6 april, 11 april t/m 21 april, 8 mei t/m 16 mei, 22 mei t/m 25 mei, 30 mei t/m 6 juni, 12 juni t/m 7 juli, 26 augustus t/m 13 oktober en 28 en 29 oktober 2023.

Parkeren is gratis!