Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

SterrenStrand abonnement 2024

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand abonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand abonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand en het BinnenZwembad in de hieronder vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de ZwemPlas en de buitenspeeltuinen.

Abonnementen per persoon

Het is ook in 2024 weer mogelijk om een abonnement af te sluiten per persoon. Abonnementen voor kinderen zijn enkel mogelijk in combinatie met een abonnement voor een volwassene.
Abonnementhouders hebben toegang tot het SterrenStrand en het overdekte zwembad in de hieronder genoemde periodes.

Parkeren is gratis!

Sluit je SterrenStrand abonnement af:

Met een SterrenStrand abonnement heb je toegang tot SterrenStrand en het BinnenZwembad in de hieronder vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de ZwemPlas en de buitenspeeltuinen.

Abonnementen voor kinderen zijn enkel mogelijk tot en met 12 jaar
en uitsluitend in combinatie met een abonnement voor een volwassene.

Abonnementhouders hebben toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in de volgende periodes: 22 maart t/m 28 maart, 2 april t/m 19 april, 13 mei t/m 17 mei, 20 t/m 29 mei, 3 juni t/m 5 juli, 24 augustus t/m 11 oktober, 28 oktober t/m 4 november 2024.