Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

5 sterren camping Nederland.

Op zoek naar een 5 sterren camping in Nederland? Bij 5 sterren camping TerSpegelt kun je terecht met je eigen tent of caravan, maar het ook mogelijk om een accommodatie te huren. Zo zijn er luxe kampeerplaatsen en zelfs kampeerplaatsen met privé sanitair. Wel genieten van het buitenleven maar niet met eigen tent of caravan? Probeer dan eens een van onze luxe huuraccommodaties. Met een ruim aanbod aan faciliteiten en voorzieningen kom je op deze gezellige 5 sterren camping in Nederland niets te kort.

Zoek & Boek

Mogelijkheden 5 sterren camping Nederland

Recreatiepark TerSpegelt in Eersel, 5 sterren recreatiepark in Nederland, biedt voor ieder wat wils. Voor de echte kampeerders zijn er verschillende kampeerplaatsen: basis, comfort, luxe of kampeerplaatsen met privé sanitair. Kamperen met kleine kinderen op een speciale kinderveld of heerlijk wakker worden in je eigen caravan aan het water... Wel graag kamperen, maar de luxe van thuis ervaren? Kies dan voor één van onze luxe huuraccommodaties zoals de WaterLodge! Volop mogelijkheden op dit 5-sterren park op Nederlandse bodem.

Bekijk de mogelijkheden

Activiteiten 5 sterren camping in Nederland

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Donec hendrerit, massa a congue sodales, eros leo ultricies nunc, a efficitur mauris odio nec neque.
  • Nam tempor sapien nec neque ultricies sagittis.
  • Donec nibh lacus, porta vitae nisi ac, consequat semper purus.
  • Aliquam dapibus, urna at ornare rhoncus, lectus justo tempor ante, vel luctus nunc augue at velit.
Activiteiten 5 sterren camping in Nederland

Mogelijkheden 5 sterren camping Nederland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec hendrerit, massa a congue sodales, eros leo ultricies nunc, a efficitur mauris odio nec neque. Nam tempor sapien nec neque ultricies sagittis. Donec nibh lacus, porta vitae nisi ac, consequat semper purus. Aliquam dapibus, urna at ornare rhoncus, lectus justo tempor ante, vel luctus nunc augue at velit.

Bekijk alle horecagelegenheden
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

  • Glamping óp het water
  • Uniek met schitterend uitzicht
  • Hangnet boven het water
  • Geschikt voor 8 personen