Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Horecagelegenheden op TerSpegelt

Lekker eten & drinken! Dat hoort bij een dagje er opuit op TerSpegelt! Wij zijn ons daar in het Bourgondische Brabant heel goed van bewust. Niets is lekkerder dan een beetje relaxen en genieten van heerlijke gerechten, ijsjes en drankjes. Laten wij nou verschillende horecagelegenheden hebben waar voor ieder wat wils is.

De Keizer eten & drinken

Na een gezellige dag op Recreatiepark TerSpegelt genieten van een lekker drankje en heerlijk eten van De Keizer eten & drinken?
Op de kaart staan (seizoens)producten met een internationaal tintje. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Neem alvast een kijkje op onze website voor het menu van De Keizer. Parkeren is gratis en kan op de parkeerplaats van Natuurpoort TerSpegelt tegenover De Keizer eten & drinken.

Menu De Keizer

Strandpaviljoen De Wijde Blick

Ons Strandpaviljoen De Wijde Blick is een gezellig familierestaurant waar je lekker kan eten met de hele familie. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over twee van onze drie recreatieplassen. Kortom, als je achteroverleunend wilt genieten van de zon, lekker eten en drinken en een mooi uitzicht, dan is dit de place to be! Ook voor de kinderen staan er heerlijke gerechten op de kaart en buiten het eten om kunnen ze lekker spelen in de speelhoek met kinderbioscoop.

Reserveer hier je tafel

IJs, snacks, frietjes en pizza's

Waar heb jij vandaag zin in? Een frietje met een snack of een pizza? LekkerMakkelijk is gedurende het gehele seizoen dagelijks geopend en hèt adres voor heerlijke versbereide pizza's. Ook kun je hier terecht voor verfrissende Slush Puppies, softijs en milkshakes. Hebben de kinderen toch iets meer trek in frietjes met een snack? Kom dan langs bij LekkerSnacken.