Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

LekkerWerken in een Vakantiesfeer!

Recreatiepark TerSpegelt is een 5-sterren park in Eersel. Wij ontvangen jaarlijks vele gasten voor een heerlijke (kampeer)vakantie of dagje uit. Op het park is veel te beleven met stoere activiteiten en diverse horecalocaties. Bij TerSpegelt kun je geld bijverdienen en werken in een gezellig (jong) team met andere scholieren en studenten. Stage lopen? Dat kan ook! Wij zijn een Erkend Leerbedrijf. Of je bemachtigt die uitdagende vaste baan en bent onderdeel van Team TerSpegelt. Dat is jaarrond werken bij een goed georganiseerd familiebedrijf. In de zomer gasten een onvergetelijke tijd bezorgen en in de winter de leukste projecten oppakken samen met je collega’s.

Én dat alles in een fijne vakantiesfeer. Naast hard werken is er genoeg tijd om samen met je collega’s plezier te maken en deel te nemen aan leuke teamactiviteiten!

Bekijk onze vacatures
Topteam
Werken in vakantiesfeer
Vele afdelingen

Een recreatie medewerker aan het woord

"𝘐𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘮𝘵 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘶𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘮 𝘷𝘢𝘬𝘢𝘯𝘵𝘪𝘦 𝘵𝘦 𝘷𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯. 𝘞𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘛𝘦𝘳𝘚𝘱𝘦𝘨𝘦𝘭𝘵 𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨, 𝘭𝘦𝘶𝘬 𝘦𝘯 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴. 𝘡𝘰 𝘩𝘦𝘣 𝘫𝘦 '𝘴 𝘰𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯𝘥𝘴 𝘣𝘪𝘫𝘷𝘰𝘰𝘳𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥 𝘬𝘯𝘶𝘵𝘴𝘦𝘭𝘦𝘯, '𝘴 𝘮𝘪𝘥𝘥𝘢𝘨𝘴 𝘵𝘰𝘬𝘬𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘫𝘦 '𝘴 𝘢𝘷𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘦𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘵𝘪𝘦𝘯𝘦𝘳𝘴. 𝘋𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘸𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘻𝘰 𝘭𝘦𝘶𝘬 𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵, 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘬𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘨𝘢𝘢𝘵 𝘥𝘰𝘦𝘯."

Wil jij ook werken bij TerSpegelt?

Plezier tijdens en na het werk

Voor alle medewerkers op ons park worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een jaarlijkse BBQ en een altijd legendarisch Eindfeest. Ook worden er activiteiten zoals een Padel toernooi, Quiz en WK Pool georganiseerd. Samen leuke dingen doen en uiteindelijk misschien wel vrienden worden op de werkvloer, dat is toch te gek!

Check het Eindfeest