Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Uren zwemplezier voor jong én oud

Zin om te spelen, zwemmen, kliederen en klauteren? Dan is TerSpegelt de place to be. Kom naar deze binnenspeeltuin in Brabant. In het overdekte SterrenStrand en BinnenZwembad is zwemplezier namelijk gegarandeerd. Kom je voordat je gaat zwemmen even langs de receptie om tickets te kopen? Een dagkaart voor het SterrenStrand en BinnenZwembad kost €13,50 (vanaf 2 jaar) per persoon. Kom je alleen een dagje buiten zwemmen? Dan kost een dagkaart €5,50 per persoon. Het is helaas niet mogelijk om dagkaarten te reserveren. Vergeet ook niet voor je bezoek de actuele openingstijden te bekijken.

Het BinnenZwembad en SterrenStrand zijn toegankelijk voor gezinnen met kinderen. Het is niet mogelijk voor jeugd tussen 13 en 23 jaar om SterrenStrand te bezoeken zonder begeleiding van een ouder. Ook is het niet mogelijk voor groepen om SterrenStrand te bezoeken.

Altijd mooi weer in SterrenStrand

In SterrenStrand vind je een wereld van water en zand vol met avontuur. Van een zandstrand en een ondergronds labyrint tot klim- en klauterkastelen. Ook onze 5-sterren kom je op verschillende plekken tegen. Denk aan het spectaculaire klauterkasteel van Freule, het voetje van de vloerpad van Timo, het Bloos' Bad en Zilva's Haven. Het SterrenStrand is dus een fantastische plek om te kliederen, klauteren en klimmen voor de kinderen. De papa's en mama's kunnen bovenop het ondergrond labyrint heerlijk terrassen. Geniet hier van een drankje, ijsje of kleine versnapering.

Binnenzwembad

Ons BinnenZwembad is een zwemparadijs met diverse baden en waterattracties. Is hier ook een ster te vinden? Jazeker, onze Hendrik is aan het chillen bovenop de gigantische tuimelton. Sjeez van de glijbaan, neem een plons in het bad of bubbel op de bruisbank. Daarnaast is er een spannende waterattractie voor de kleintjes, de CanalPlay. In een (foam)bootje varen ze door het kanaal in het peuter-kleuterbad, op een avontuurlijke ontdekkingstocht. Onder begeleiding van de ouders kunnen baby’s en peuters heerlijk spetteren in Bloos’ Bad met leuke ‘waterspelletjes’.