Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Altijd mooi weer in SterrenStrand

Hoeveel zwembaden je ook van binnen hebt gezien, als je het SterrenStrand binnen loopt weet je niet wat je meemaakt. Overal is natuurwater, er ligt echt strandzand en op verschillende plekken staan torens, klim- en klauterkastelen die boven alles uitsteken. Ideaal om in te spelen, plonsen en kliederen. Terwijl de kids zich helemaal uitleven kunnen de papa’s en mama’s genieten op het daar bijgelegen terras. Bovendien is het hier altijd mooi weer, want alles is overdekt. Zo kun je ook in het voor- en najaar lekker ravotten. Een dagkaart voor het SterrenStrand en BinnenZwembad kost €13,50 per persoon.

Ontdek het SterrenStrand

Plonsen maar

Bij TerSpegelt maken wij het zwemmen wel heel bijzonder en leuk. In ons BinnenZwembad kunnen de kleine kinderen spetteren en spatteren in het Bloos' Peuterbad. De spannende waterattractie Canal Play is voor peuters en kleuters juist helemaal geweldig. In een (foam)bootje varen ze door het kanaal en gaan op een avontuurlijke ontdekkingstocht. Natuurlijk ontbreekt een spannende Glijbaan hier ook niet. Liever baantjes trekken in ons grote bad, bubbelen in ons BruisBad of overspoeld worden met water uit onze TuimelTon? Ook dat is hier mogelijk. Tijd voor een lekkere plons dus!

Plons in het BinnenZwembad

Crossen over de heuvels

Ben jij klaar voor actie? Check dan zeker onze PumpTrack. Fietsen, steppen of crossen over de heuvels en bulten van dit parcours zorgen ervoor dat je jezelf een echte coureur voelt. En het mooie is, op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart. Héel veel vaart zelfs!

Check de PumpTrack

KabouterPad

Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken. Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun kabouterkindertjes. Ze zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het KabouterPad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen...

Meer over dit pad

Heerlijk buiten zwemmen

Is het mooi weer? Kom dan heerlijk zwemmen in de zwemplas. Een mooi zandstrand met heerlijke ligweide, maar ook de waterglijbanen ontbreken niet! Zo is er een grote waterglijbaan, een familieglijbaan en een waterfontein voor extra zwemplezier. Zoek je nog meer actie? Op de zwemplas kun je suppen, roeien of gewoon lekker dobberen op je luchtbedje. Een dagkaart voor een dagje uit op ons park kost €5,50 per persoon.

Meer weten over de zwemplas?

Dolen & dwalen

Een ander leuk uitje om te doen in de zomermaanden met het hele gezin is dolen en dwalen in ons MaisDoolhof. Voor gezinnen met kinderen boven de 8 jaar is er het SterrenDoolhof en voor kinderen tot 8 jaar is er het DierenDoolhof. De uitgang? Die vind je door leuke opdrachten uit te voeren. Dat wordt dolen, dwalen en zwerven. Of weten jullie de uitgang zo te vinden?

Ontdek het MaisDoolhof

Lekker eten en drinken

Na een actieve dag krijg je natuurlijk trek in lekker eten. Gelukkig hebben wij verschillende horecagelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan De Wijde Blick waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de recreatieplassen. Of ga voor een lekker gerecht met een internationaal tintje bij De Keizer eten & drinken. Een uitgebreid diner, een lekkere vette hap, een snelle lunch; het kan allemaal op ons park.

Bekijk alle horecagelegenheden