Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Kamperen tijdens de Nederlandse herfstvakantie

Wil jij graag kamperen op een Nederlandse camping in de Herfstvakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze camping kan je met je hele gezin komen genieten van een welverdiende herfstvakantie. Er is voor iedere leeftijdscategorie iets te beleven op het park. Bij lekker weer kan je je uitleven op de PumpTrack, de midgetgolfbaan en op het SportPlein. Kom je liever binnen genieten? Dan ben je meer dan welkom in SterrenStrand, een groot overdekt zand- en speelparadijs, waar het altijd lekker weer is. Ga jij op deze Nederlandse gezinscamping voor een basis kampeerplaats op een kinderveldje? Of kom jij tijdens de herfstvakantie genieten van de luxe van onze kampeerplaatsen met privé sanitair? Beleef jij graag de herfst vanuit een verwarmde huuraccommodatie? Ook dat is mogelijk op deze camping in Nederland.

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op TerSpegelt

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties waarop/waarin je kan verblijven tijdens je weekendje weg:

prijs vanaf: -
€229
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

  • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 6 personen

Kamperen in de herfstvakantie

Kom jij met heel je gezin genieten van de herfst op een kampeerplaats op een gezellig kinderveldje? Of geniet jij liever van de luxe en het comfort van een kampeerplaats met privé sanitair (plus)? Er is voor ieder wat wils! 

Wil je wel graag genieten van het buitenleven op Nederlandse bodem, maar liever niet kamperen? Dan kan je kiezen uit een aantal luxe huuraccommodaties! Kom je overnachten in onze WaterLodge, gelegen op het water en met een prachtig uitzicht? Of verblijf je liever wat verder van het water vandaan? Bijvoorbeeld in de FunLodge, gelegen op een gezellig veldje. 

Ideale camping voor een herfstvakantie in Nederland met kinderen.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Faciliteiten tijdens de herfstvakantie voor jong en oud

Ga jij op de camping samen met het TerSpegelt animatieteam knutselen op de KnutselZolder, of timmeren en schilderen in de WerkPlaats? Of laat jij je sportieve kant zien op het SportPlein of suppend op de recreatieplas? Ook leuk tijdens de herfstvakantie: op zoek gaan naar paddenstoelen vanaf je camping in Nederland. Natuurpoort TerSpegelt, gelegen tegenover de camping, is het ideale startpunt voor een herfstwandeling. De kleintjes onder ons kunnen zelfs kabouters spotten op het KabouterPad!  

Bekijk alle faciliteiten

Horecagelegenheden op de camping

Er gaat niks boven lekker eten en drinken na een dag heerlijk gespeeld te hebben op onze camping. Ga jij frietjes halen bij LekkerSnacken, of ga je voor een pizza van LekkerMakkelijk? Wil je tussen het spelen door een lekkere Slush Puppie of milkshake? Dan kan je ook bij LekkerMakkelijk terecht! Het is ook mogelijk om tijdens je herfstvakantie op onze camping een gerecht van bijvoorbeeld De Wijde Blick of De Keizer eten & drinken bij je kampeerplaats of huuraccommodatie te laten bezorgen. Dat is pas luxe tijdens de herfstvakantie op onze Brabantse gezinscamping!

Bekijk alle horecagelegenheden