Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Ruim familiehuis in het groen...

De BosVilla is een zeer ruim vakantiehuis gelegen in een grote omheinde tuin met aangrenzende bosrand. De villa beschikt over een grote eet-/woonkamer waar je gezellig met het gehele gezelschap kan genieten aan de grote eettafel of LekkerChillen in de zithoek. In totaal heeft de villa 6 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

BosVilla een ideaal verblijf voor ieder jaargetij

Bezoek je de BosVilla tijdens het seizoen (22 maart - 4 november 2024)? Dan kun je gebruik maken van alle (op dat moment geopende) faciliteiten van TerSpegelt zoals SterrenStrand, een groot overdekt water- en zandspeelparadijs voor jong en oud. Daarnaast kun je tijdens het seizoen deelnemen aan alle activiteiten van het recreatiepark. Dus logeren te midden van de natuur met vele activiteiten om de hoek. Een ideale omgeving voor een verblijf met je familie!

Bosvilla in de wintermaanden

Tijdens de wintermaanden is TerSpegelt gesloten en kun je dus geen gebruik maken van de faciliteiten op het park. Gelukkig is er bij TerSpegelt in de wintermaanden ook genoeg te doen! Ga lekker lunchen of dineren bij De Keizer, loop samen met de kids het KabouterPad of ga gezellig MiniGolfen.

Bekijk de beschikbaarheid

Zoek jouw favoriete plek

Je kan op de plattegrond direct selecteren en boeken. Meer informatie over het park vind je via onderstaande button.

Ontdek het park
Open de plattegrond

Prijzen en beschikbaarheid

Verblijfsperiode:
tot
Boek nu
* Prijs is op basis van 2 personen