Terug

Strandpaviljoen De Wijde Blick

Strandpaviljoen De Wijde Blick, in 2020 compleet vernieuwd, is gelegen op een top locatie, al zeggen we het zelf. Eet een ijsje op het terras, kom lekker borrelen met een borrelplateau of geniet van een heerlijke maaltijd met het hele gezin.

In het moderne paviljoen heerst een comfortabele, gastvrije sfeer. De Wijde Blick is een gezellig restaurant om lekker te eten met de hele familie. Ook voor de kids staan er heerlijke gerechten op de kaart en buiten het eten om kunnen ze lekker spelen in de speelhoek met kinderbioscoop. Het terras (deels overdekt en verwarmd) biedt een fantastisch uitzicht over twee van onze drie recreatieve plassen. Kortom, als je wilt genieten van de zon en gewoon achterover wilt leunen en ontspannen, dan is dit de plek waar je moet zijn. Dit is dus echt LekkerChillen!

Van 18 t/m 30 oktober wordt er een nieuw concept proefgedraaid bij Strandpaviljoen De Wijde Blick. Een concept gericht op ‘shared dining’. Je kunt starten met het samen stellen van een salade van het buffet, brood met smeersel en/of een heerlijke tomatensoep. Daarna is er de keuze uit verschillende ‘sharing’ schalen, zoals de pasta-, vlees-, vis- en vegaschaal. De kinderen kunnen kiezen uit een versier- of snackschaal. Uiteraard zijn we het dessert niet vergeten. Je kunt zelf nog een overheerlijk softijsje versieren! Ben je benieuwd naar ons nieuwe concept? Kom het zeker eens uitproberen! Laat ons dan achteraf ook vooral weten hoe jullie het ervaren hebben!

Ook voor een lunch of gezellig drankje is De Wijde blick gewoon geopend in deze twee weken.