TerSpegelt is een Holland Topcamping

Wil je een kampeer(vakantie) boeken? Dat kan online! Hier vind je de actuele beschikbaarheid. 
Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Terug

Strandpaviljoen De Wijde Blick

De Wijde Blick is helaas, vanwege de coronamaatregelen, gesloten. Wel is het mogelijk online eten van De Wijde Blick te bestellen via etenbijterspegelt.nl. Ook kan je bij De Wijde Blick een lunch-to-go en koffie-to-go bestellen en afhalen.

Strandpaviljoen De Wijde Blick is gelegen op een top locatie, al zeggen we zelf. Eet een ijsje op het terras, een biertje aan de bar of geniet van een heerlijke maaltijd voor een betaalbare prijs.

De Wijde Blick ademt een comfortabele, gastvrije sfeer waar onze gasten van houden. De Wijde Blick is een gezellig restaurant om lekker te eten met de hele familie. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over twee van onze drie recreatieve plassen. Kortom, als je wil genieten van de zon en gewoon achterover wil leunen en ontspannen, dan is dit de plek waar je moet zijn. 

Bij TerSpegelt blijven we vernieuwen, zo heeft familierestaurant De Wijde Blick in 2020 een compleet nieuwe look gekregen! Ben jij benieuwd naar het eindresultaat? Kom het dan bewonderen tijdens jullie verblijf op TerSpegelt.