TerSpegelt is een Holland Topcamping
Terug

Kabouterpad

Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken. Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun kabouterkindertjes. Ze zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen...

Het Kabouterpad is dagelijks te lopen. De kosten hiervoor bedragen €5,- voor kinderen en volwassenen zijn gratis. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Staatsbosbeheer voor het behoud van de natuur. De kinderen krijgen een echte kaboutermuts en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling kun je opdrachten maken. De opdrachten wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan men bij het Kabouterpad terecht. De kabouterspullen kunnen opgehaald worden bij de receptie van Recreatiepark TerSpegelt tijdens de openingsuren.

Heb je trek gekregen na het avontuurlijke kabouterpad? Neem dan een kijkje op de website van De Keizer eten & drinken en bestel wat lekkers voor onderweg!