TerSpegelt is een Holland Topcamping

Wil je een kampeer(vakantie) boeken? Dat kan online! Hier vind je de actuele beschikbaarheid. 
Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Terug

Kabouterpad

Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken. Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun kabouterkindertjes. Ze zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen...

Het Kabouterpad is dagelijks te lopen. De kosten hiervoor bedragen €5,- voor kinderen en €10,- borg per tasje, volwassenen zijn gratis. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Staatsbosbeheer voor het behoud van de natuur. De kinderen krijgen een echte kaboutermuts en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling kun je opdrachten maken. De opdrachten wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan men bij het Kabouterpad terecht.

De kabouterspullen kunnen opgehaald worden bij de receptie van Recreatiepark TerSpegelt tijdens de openingstijden. Na het lopen van het Kabouterpad kan er wat lekkers gegeten of gedronken worden bij De Keizer eten & drinken, gelegen tegenover de start van het Kabouterpad. De Keizer eten & drinken is momenteel, vanwege de coronamaatregelen, helaas gesloten. 

De spullen van het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie tijdens de openingsuren. Het Kabouterpad is ook geopend voor dagbezoek.