Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Terug

Kabouterpad

Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Maar soms ook in een verlaten schuurtje of een hutje gebouwd van takken. Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun kabouterkindertjes. Ze zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen...

Het Kabouterpad is dagelijks te lopen. De kosten hiervoor bedragen €5,- voor kinderen en €10,- borg per tasje, volwassenen zijn gratis. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Staatsbosbeheer voor het behoud van de natuur. De kinderen krijgen een echte kaboutermuts, ze worden geschminkt en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling kun je opdrachten maken. De opdrachten wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan men bij het Kabouterpad terecht.

De kabouterspullen kunnen opgehaald worden bij de receptie van Recreatiepark TerSpegelt tijdens de openingstijden. Na het lopen van het Kabouterpad kan er wat lekkers gegeten of gedronken worden bij De Keizer eten & drinken, gelegen tegenover de start van het Kabouterpad. De Keizer eten & drinken is geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur en zondag vanaf 10:00 uur.

De spullen van het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie tijdens de openingsuren.