Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Kamperen aan een meer

Heb jij altijd al eens willen kamperen aan een meer? Dan ben je bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres! Op ons park zijn er verschillende kampeerplaatsen aan het water te vinden, zoals de Luxe kampeerplaats en de kampeerplaats met privé sanitair. Ook zijn er verschillende huuraccommodaties op en rond het water te vinden, zoals onze WaterLodge en LakeViewLodge. Ben jij benieuwd naar al onze kampeerplaatsen en huuraccommodaties? Bekijk ze hieronder!

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op een vakantiepark aan een meer

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties gelegen op of aan één van onze recreatieplassen:

Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

  • Glamping óp het water
  • Uniek met schitterend uitzicht
  • Hangnet boven het water
  • Geschikt voor 8 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€254
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

  • Zicht op het water
  • Rustige ligging
  • Hangnet om in te chillen
  • Geschikt voor 7 personen

Verblijven op een vakantiepark aan een meer

Wil jij tijdens je vakantie komen kamperen aan het meer? Kies dan voor een luxe kampeerplaats aan het water? Of kom je genieten van de ultieme luxe van een kampeerplaats met privé sanitair (plus)?

Wil jij verblijven in een van onze luxe huuraccommodaties naast of zelfs op het meer? Dan is de WaterLodge misschien wel iets voor jou. Een mooie lodge, gelegen op een van onze recreatieplassen, met een schitterend uitzicht op het water.

Kom je met kleinere kinderen een bezoekje brengen aan ons park, maar wil je wel genieten van het mooie uitzicht? Blijf dan met beide beentjes op de grond en kies voor de GlampingLodge. Heerlijk genieten van een prachtig uitzicht, vanaf het terras van je accommodatie.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Een camping met faciliteiten en activiteiten op, aan en rond het meer

Activiteiten op het meer mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij TerSpegelt vind je 3 verschillende recreatieplassen waar je lekker kunt zwemmen, Tokkelen, Blobben, vissen ,… noem maar op. Er is voor iedereen wel iets te beleven, en dat nog wel in de buurt van jouw eigen kampeerplekje aan het meer!

Kom jij liever binnen spelen in het water? Dan is het SterrenStrand de ideale plek voor jou. Lekker klimmen en klauteren in een overdekt water- en zandspeelparadijs. Neem jij graag een duik in een binnenzwembad? Dat kan natuurlijk ook op deze vijfsterren camping in Eersel!

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Horecagelegenheden aan het meer

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk ook genieten van lekker eten, met een mooi uitzicht op het meer. Ook dat is mogelijk! Bij Strandpaviljoen De Wijde Blick kan je genieten van je favoriete gerechten, mét een prachtig uitzicht op een van onze recreatieplassen.

Kampeer je aan het meer? Dan is er niets leuker dat eten bestellen en lekker tafelen met uitzicht op het meer. Bestel je frietjes van LekkerSnacken, je pizza van LekkerMakkelijk, of je favoriete gerecht van De Wijde Blick online en laat het bezorgen. Dat is nog eens luxe tijdens je vakantie op deze vijfsterren camping.

Bekijk alle horecagelegenheden