Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Huuraccommodatie camping Nederland

Wil jij vakantie gaan vieren in een huuraccommodatie op een camping in Nederland? Neem dan eens een kijkje tussen de mooie en zeer verscheidene huuraccommodaties van Recreatiepark TerSpegelt. Dit is een prachtige camping én vakantiepark waar genoeg te beleven is voor het hele gezin. TerSpegelt heeft een binnenzwembad, een sterrenstrand en een zwemplas. Vanaf Natuurpoort TerSpegelt ontdek je direct en op een makkelijke manier de Brabantse Kempen, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Keer na een geweldige dag terug in een van onze unieke huuraccommodaties om fijne momentjes met je gezin te beleven en helemaal tot rust te komen. Ben je ook zo benieuwd naar de huuraccommodaties op onze camping in Nederland?

Ontdek TerSpelgelt

Waarom TerSpegelt?

 • Erkende 5-sterren camping
 • De allermooiste huuraccommodaties
 • Modern binnenzwembad met diverse glijbanen
 • ANWB Camping van het Jaar
 • Huuraccommodaties op gezellige kampeervelden

Onze diverse logdes

Op onze camping in Nederland heb je de keuze uit wel 15 verschillende huuraccommodaties. Jouw keuze hangt hierbij af van het aantal personen waarmee je van plan bent op vakantie te gaan en de hoeveelheid comfort die je wenst te hebben tijdens je vakantie. Bij TerSpegelt hebben we verschillende Lodges, waar je het echte glampinggevoel ervaart. Al onze accommodaties liggen rondom de Recreatieplas of Zwemplas.

Wanneer je kiest voor de LakeviewLodge, heb je een prachtig uitzicht over een van deze prachtige meren. In de WaterLodge slaap je zelfs óp het water, wat voor ontzettend veel rust zorgt. Ook de GlampingLodges hebben een zeer rustige ligging op onze camping in Nederland en zijn een zeer gewilde huuraccommodatie. Wil je dat je kinderen vriendjes kunnen maken met leeftijdsgenoten? Kies dan voor de FunLodge, deze huuraccommodatie staat op een levendig veld met speeltoestel. Dat is fun voor iedereen! Wil je toch nog iets meer ontspannen tijdens de vakantie, kies dan voor de LoungeLodge en relax op de loungebanken voor de accommodatie. In onze laatste soort, de OutbackLodge, heb je helemaal het gevoel dat je in het buitenland bent, want je overnacht hier in een ruime Safaritent midden op de camping.

Bekijk alle huuraccommodaties
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€243
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Fotografie Zomer Lakeview Lodge LR 10

LakeviewLodge

 • Gelegen aan het water
 • Wegdromen vanuit je hangmat
 • Rustige ligging
 • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€865
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting. Exclusief borg.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
11 Bos Villa Fotos Sudio De Brink Selectie 13

BosVilla

 • Sfeervol familiehuis
 • Groene omgeving
 • Grote tuin aan de bosrand
 • Geschikt voor 12 personen

De andere huuraccommodaties

Naast onze lodges hebben we nog diverse andere huuraccommodaties op onze camping in Nederland. Wil je op een écht originele manier overnachten? Boek dan de TipiTent voor vijf personen, die een aparte unit met douche en toilet heeft en rustig is gelegen aan het water van TerSpegelt. Ben je gesteld op iets meer luxe, kies dan voor onze Luxetent, HuurCaravan of een van onze Chalets.

De ligging van deze huuraccommodaties op onze camping in Nederland is zeer divers, van een rustige ligging op de seizoenscamping tot een ligging op een gezellig en kindvriendelijk kampeerveld. Wanneer je met een grote groep personen wilt overnachten bij TerSpegelt, ben je welkom in de BosVilla. Het is mogelijk om hier met maximaal 12 personen te overnachten. Deze huuraccommodatie is, zoals de naam al zegt, gelegen aan de rand van het bos.