Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Wil jij kamperen in een cormfortabele caravan?

De HuurCaravans Plus zijn compleet ingerichte stacaravans en staan op het campinggedeelte met jaarplaatsen. Geen één HuurCaravan Plus is hetzelfde, maar ze zijn allemaal nog mooier en comfortabeler ingericht dan onze andere 6-persoons HuurCaravans. De stacaravan staat tussen caravans van vaste gasten. Wie weet krijg je van de vaste gasten op het veldje wel een paar geweldige vakantietips!

Er zijn verschillende type 6 persoons HuurCaravans Plus tussen de seizoensgasten, met allemaal andere uiterlijke kenmerken. Ook de indeling kan dus iets afwijken van de eerder genoemde kenmerken.

Let op! Belangrijk om te weten voor het boeken van een verblijf in 2025: Deze accommodaties liggen dicht bij het bouwproject en daarom bieden wij een verbouwingskorting aan, dit in verband met mogelijk geluidsoverlast. In weekenden en tijdens feestdagen wordt er niet gewerkt en geldt dan ook geen verbouwingskorting. Verblijf je liever wat verder van het bouwproject af, dan raden wij je aan een andere accommodatie te kiezen. Wil je meer weten over de verbouwing? Klik dan hier.
De verbouwingskorting geldt voor HuurCaravans: 60-8 en 59-7.

Bekijk de beschikbaarheid

Zoek jouw favoriete plek

Je kan op de plattegrond direct selecteren en boeken. Meer informatie over het park vind je via onderstaande button.

Ontdek het park
Open de plattegrond

Prijzen en beschikbaarheid

Verblijfsperiode:
tot
Boek nu
* Prijs is op basis van 2 personen