Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Campings in Noord Brabant

Ben jij op zoek naar een van de leukste campings in Noord Brabant? Dan zit je bij TerSpegelt zeker goed! Onze camping is ideaal voor een vakantie in Nederland. TerSpegelt is een camping in Noord Brabant waar voor iedere leeftijd wat te doen is.

Er worden namelijk verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Super leuk voor gezinnen die graag op een camping in Noord Brabant willen kamperen.

Daarnaast kun je op ons park ook  in een van onze accommodaties verblijven zoals de GlampingLodge, VerandaChalet of zelfs de WaterLodge op het water!

Bekijk de mogelijkhedden

Waarom TerSpegelt?

  • Activiteiten voor jong & oud
  • Verschillende horecagelegenheden
  • Ruime kampeerplaatsen aan het water
  • Kamperen in een luxe tent
  • Een eigen zand-speelparadijs

LekkerVakantie op camping TerSpegelt in Noord Brabant

Je hoeft voor een leuke vakantie zeker niet ver te reizen. Op een van de mooiste campings in Noord-Brabant kun je al heerlijk vertoeven. Bij TerSpegelt kun je luxe kamperen aan het water of een centrale kampeerplaats dicht bij de faciliteiten.

Maar op deze camping in Noord Brabant kun je ook een van onze luxe tenten huren. Ga voor een van de vernieuwde FunLodges, GlampingLodges of LoungeLodges, kamperen op een van de leukste campings in Noord Brabant, maar dan met het fijne gevoel van thuis.

Deze lodges beschikken namelijk over een keuken met vaatwasser, badkamer met regendouche en een toilet. Een echt luxe verblijf op een camping in Noord Brabant, met een echt kampeergevoel omdat je toch onder een tentdoek slaapt.

Naast onze luxe tenten kun je ook een van onze chalets huren op onze camping in Noord Brabant, huur een VerandaChalet met speeltoestel of een van onze Chalets dicht bij het sportveld of de zwemplas.

Bekijk de kampeerplaatsen

Op deze camping in Noord Brabant is van alles te beleven

Bij TerSpegelt is er van alles te doen voor jong & oud. Ga samen met de kids op onze camping in Noord Brabant naar het SterrenStrand en waan je in een wereld vol water en plezier, helemaal ingericht op onze 5 Sterren. Daarnaast kunnen de kinderen op deze Noord-Brabantse Camping lekker spetteren en spelen met het water in Bloos’ Bad en CanalPlay in ons overdekte zwembad.

Heb je wat oudere kids? Meld je eens aan voor het BandRaften of ga blobben op onze eigen BlobToren. Er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd op onze camping in Noord-Brabant voor jong en oud. Van LekkerKnutselen tot de OutdoorCinema en van De SterrenPyjamaParty tot de TerSpegelt Quizzzit avonden, voor iedereen is er wat te doen!

Je kunt vanuit deze camping in Noord Brabant ook een stukje gaan wandelen bij NatuurPoort TerSpegelt. En om het voor de kids nog leuker te maken kun je eens het KabouterPad gaan lopen, een kleine wandelroute met verschillende opdrachtjes.

Bekijk het recreatieprogramma

Heerlijk eten en drinken op onze camping in Noord Brabant

Tijdens je vakantie op een van de beste campings in Noord-Brabant kan heerlijk eten en drinken natuurlijk niet ontbreken.

Ga een frietje eten bij LekkerSnacken of haal een pizza bij LekkerMakkelijk. Om je vakantie op een camping in Noord Brabant nog makkelijker te maken kun je je frietje of pizza ook online bestellen en wordt het zelfs bij je kampeerplekje bezorgd.

Houd je toch liever van gezellig samen dineren met het hele gezin of vind je het gezellig om in het zonnetje een drankje te doen? Ga dan naar Strandpaviljoen De Wijde Blick, een familierestaurant met uitzicht op de zwemplas.

Ga je liever uitgebreid en culinair een hapje eten bij je camping in Noord Brabant? Reserveer een tafeltje bij De Keizer en geniet van heerlijke streekproducten.

Bekijk de horecagelegenheden