Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

ANWB 5-sterren camping

Wil jij graag kamperen op een ANWB 5-sterren camping? Kom dan kamperen op vijfsterrencamping TerSpegelt in Noord-Brabant. Wij zijn in 2015 benoemd tot ‘mooiste camping voor gezinnen met tieners’, een toonaangevende maatstaf voor kwaliteit en plezier op campings. Voor ons zijn deze twee kenmerken enorm belangrijk, vandaar dat we ook erg blij met deze erkenning. Wij werken iedere dag weer ontzettend hard om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Voor jongere kinderen, kinderen tot 16 jaar, ouders én grootouders. 

Daarnaast hebben we van de Nederlandse ANWB vanuit hun gezamenlijke campingclassificatie voor 2020 de maximale score van 5 sterren toegekend gekregen. Dit betekent dat Recreatiepark TerSpegelt tot een klein, select groepje absolute topcampings in Europa hoort. Wij zijn er uiteraard erg trots op dat we uitgeroepen zijn tot ‘Erkende 5-sterren Camping 2020’.

ANWB 5-sterren camping boeken

Waarom TerSpegelt?

 • Mooiste camping voor gezinnen met tieners 
 • Erkende 5-sterren camping 
 • Oneindige faciliteiten en activiteiten
 • Plaatsen met privé sanitair beschikbaar
 • De allermooiste huuraccommodaties

Verblijven op een ANWB 5-sterren camping

Op een ANWB 5-sterren camping mogen super-de-luxe accommodaties en kampeerplaatsen natuurlijk niet ontbreken. 

Ben jij een echte kampeerder en wil jij komen vertoeven op onze basis kampeerplaats, of hoe je van wat meer comfort en verkies je een luxe kampeerplaats aan het water? Wil jij optimaal genieten van alle luxe, dan is de kampeerplaats met privé sanitair perfect voor jou! 

Gaat jouw voorkeur uit naar een huuraccommodatie? Ook dan is de keuze reuze! Kom je samen met de kids op vakantie in een FunLodge , op een gezellig veldje met speeltuin, of kom je genieten van een prachtige zonsondergang vanuit je WaterLodge? Liever wat verder van het water vandaan, maar toch genieten van het uitzicht over een van de recreatieplassen? Dan is de GlampingLodge een goede keuze!

Bekijk hier alle verblijfsmogelijkheden
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€57
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

 • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 6 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€254
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

 • Zicht op het water
 • Rustige ligging
 • Hangnet om in te chillen
 • Geschikt voor 7 personen

Faciliteiten en evenementen

Bij TerSpegelt werken we eraan om iedere dag zo leuk mogelijk te maken. Vandaar dat we een breed scala aan leuke en spectaculaire faciliteiten op onze camping hebben. Voor de warme dagen is er uiteraard de mogelijkheid om een heerlijke duik te nemen. Dit kan in ons Binnenzwembad, maar ook in onze zwemplas. Voor de jongere kampeerders hebben we een SterrenStrand, een overdekt water- en zandspeelparadijs. Hier kunnen ze lekker klimmen, klauteren en kliederen. 

Voor de actieve kampeerders hebben we diverse spectaculaire faciliteiten in petto. Meters in de lucht vliegen met onze blob, racen over onze PumpTrack of BandRaften? Niks is te gek bij Recreatiepark TerSpegelt. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Denk hierbij aan een FietsCrossBaan, AirTrampoline, een beachvolleybalveld en een sport- en vliegerveld. 

Ook voor de jongsten zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. Op onze KnutselZolder kan er lekker gekleurd, geknipt en geplakt worden. Daarnaast kan je een kijkje nemen bij de alpaca’s, geitjes, kippen en varkentjes op onze eigen kinderboerderij. 

Bovenstaande is nog maar een kleine greep uit al onze faciliteiten en activiteiten. Neem zeker een kijkje bij ons complete overzicht.

Ontdek de faciliteiten van TerSpegelt

Horecagelegenheden op deze ANWB 5-sterren camping

Natuurlijk zijn er bij TerSpegelt ook tal van horecagelegenheden te vinden. 

Wil jij culinair genieten van streekproducten of gerechten met een internationaal tintje? Dan raden we je aan om een tafeltje te reserveren bij De Keizer eten & drinken

Geniet jij liever van een prachtig uitzicht over een van onze recreatieplassen, tijdens het nuttigen van je maaltijd? Dan is het ongetwijfeld een goed idee om bij Strandpaviljoen De Wijde Blick plaats te nemen.

Liever van je frietjes van LekkerSnacken, of je pizza van LekkerMakkelijk genieten, op je kampeerplaats of in je huuraccommodatie. Dat kan natuurlijk ook! Bestel je eten gemakkelijk online, en laat het bezorgen!

Bekijk hier alle horecagelegenheden