Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Camping in bos met zwembad

Kom jij kamperen op onze camping met zwembad? Jij kan je lekker ontspannen terwijl je kinderen in het SterrenStrand spelen. Heerlijk zwemmen in de ochtend en daarna wandelen? Dat kan allemaal bij TerSpegelt! Zo kun je van de natuur genieten in de Brabantse Kempen met prachtig bos en wandel of fietsroutes.

Zoek en Boek

Waarom TerSpegelt?

 • Camping in bos met zwembad
 •  Vakantie voor het hele gezin
 • SterrenStrand: overdekt zand en speelparadijs
 • Activiteiten voor iedere leeftijd.

Verblijven op het park

Kom jij kamperen naast het water en omringd door een bosgebied? Dit kan op de kampeerplaatsen met Privé Sanitair. Rondom verschillende faciliteiten heb je kampeerplaatsen met Privé Sanitair Plus die ook dichtbij het zwembad gelegen zijn en mooi tussen de bomen en het bos liggen. Of heb je liever een huuraccommodatie voor het hele gezin? Ga dan voor de WaterLodge. Rustig, gelegen aan het water en op loopafstand van het zwembad en SterrenStrand. Er zit altijd wel een mogelijkheid bij die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Aanbod bekijken
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€59
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€287
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen

Binnenzwembad en zandspeelparadijs SterrenStrand

Het SterrenStrand: een overdekt water-, zand- en speelparadijs. Volgens vele kinderen is dit een van de leukste plekjes op ons vakantiepark met zwembad. Wat de kinderen ook heel leuk vinden is het kabouterpad. Zo krijgen ze een echte kaboutermuts en kaboutertas mee die je mag houden! Daarna kan je heerlijk wandelen in het bos terwijl de kinderen opdrachten maken. Ook zijn er bijvoorbeeld wandel- en fietsroutes om de natuur te verkennen bij de Natuurpoort.

Bekijk het Sterrenstrand

Eten bij de camping in het bos met zwembad

Na het wandelen van de vele wandelroutes of na het fietsen van de vele fietsroutes heerlijk even dineren bij de keizer? Tegenover de Natuurpoort bij het bosgebied ligt het restaurant De Keizer. Hier kun je heerlijk lunchen dineren of gezellig borrelen. Fiets jij de Gloeiige route? Kom dan daarna het eigen keizer bier proberen: Gloeiend Keizer bier. Of kom na het zwemplezier in het zwembad lekker snacken bij LekkerSnacken. Na het zwemmen toch meer honger dan alleen een snack? kom dan dineren bij de Wijde Blick.

Horecagelegenheden op TerSpegelt