Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Camping eigen sanitair

Geniet jij van een kampeervakantie, maar wil je wel de luxe en comfort zoals je thuis gewend bent, dan is onze camping met eigen sanitair de oplossing. Op Recreatiepark TerSpegelt hebben wij een aantal luxe kampeerplaatsen voorzien van een eigen privé sanitair.

Deze super luxe kampeerplaatsen liggen aan de Recreatie óf Zwemplas waardoor je ook nog eens van een prachtig uitzicht geniet. Naast deze luxe camping(plaatsen) met eigen sanitair geniet je op ons vakantiepark ook nog eens van vele andere luxe faciliteiten. Benieuwd?

Zoek en boek

Kampeerplaats met eigen privé sanitair plus

Dit zijn super-de-luxe kampeerplaatsen met een privé sanitair-unit naast je caravan, tent of kamper. De unit is ingericht met douche, toilet en aparte afwasruimte! Daarbij heb je vanaf deze kampeerplaats(en) prachtig uitzicht op de zwem- of recreatieplas. Dat is nog eens genieten!

Deze royale kampeerplaatsen met eigen sanitair liggen centraal op de camping, maar wel op een unieke plek namelijk bij de zwem- of recreatieplas. Deze liggen tegenover vele voorzieningen zoals Strandpaviljoen De Wijde Blick, SterrenStrand, de Bobtoren én het Binnenzwembad Wil je deze luxe kampeerplaatsen met je eigen ogen ontdekken?

Neem dan snel een kijkje!
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

  • Eigen douche en toilet
  • Ligging bij het water
  • Royale kampeerplaats van 120 m²
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€57
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

  • Extra ruime (nieuwe) plekken
  • Prachtig uitzicht op het water
  • Eigen douche en toilet
prijs vanaf: -
€206
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt gezin picknicktafel LoungeLodge

LoungeLodge

  • Rustig en centraal gelegen
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 5 personen

Kamperen met 5-sterren activiteiten en faciliteiten

Bij luxe kamperen op onze camping met eigen sanitair horen natuurlijk ook luxe faciliteiten en activiteiten. Laat je verrassen door de mogelijkheden die ons luxe vakantiepark jou kan bieden. Zo organiseert ons 5-sterren recreatieteam dagelijkse de leukste activiteiten voor jong- en oud. Zo is er voor de allerkleinste bezoekers de KnutselZolder, voor de iets oudere waaghalzen organiseren zij het BandRaften of Knotshockey.

Vanaf je kampeerplaats met eigen sanitair bekijk je gemakkelijk via de TerSpegelt app welke activiteiten er bij onze camping op het programma staan. Het toppunt van heerlijk kamperen toch? Ben jij een echte waterrat? Dan kan je naast zwemmen in onze Zwemplas , gelegen op een paar meter vanaf je kampeerplaats met privé sanitair, ook genieten van het overdekte SterrenStrand en het Binnenzwembad!

Laat je verrassen door onze luxe faciliteiten