Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

5 sterren camping Brabant

Op zoek naar een 5 sterren camping in Brabant? Dan ben je bij TerSpegelt aan het juiste adres. Deze camping is leuk voor zowel jong als oud. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke wandeling in de Brabantse Kempen vanaf deze 5 sterren camping vlakbij Tilburg en Eindhoven, of aan een van de vele activiteiten op de camping zelf. Natuurlijk kan je op de camping kamperen met je eigen tent of caravan, maar je hebt ook de mogelijkheid om in één van de luxe huuraccommodaties te verblijven.

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

  • Activiteiten voor zowel jong als oud!
  • Het prachtige omringde natuurgebied van de Brabantse Kempen
  • Verschillende unieke huuraccommodaties
  • Kamperen aan het water
  • SterrenStrand: overdekt water- en zand speelparadijs

Mogelijkheden op onze 5 sterren camping in Brabant

Er zijn tal van mogelijkheden om op TerSpegelt, 5 sterren camping in Noord Brabant, te verblijven. Zo wordt kamperen gecombineerd met luxe én comfort. Denk bijvoorbeeld eens aan een luxe plaats of een kampeerplaats met privé sanitair als je gaat kamperen. Geen eigen tent of caravan? Kies dan voor een bijzonder verblijf  in een van onze huuraccommodaties. Dat kan bijvoorbeeld in de mooiste vakantiehuisjes van heel Brabant zoals onze WaterLodge, Huurcaravan of OutbackLodge Comfort.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Welke activiteiten zijn er te doen op onze camping?

Bij een 5 sterren kindercamping in Brabant hoort natuurlijk een uitgebreid activiteitenprogramma. Bij de activiteiten staat de Brabantse gezelligheid voorop! Zo kan de omgeving ontdekt worden in het mooiste natuurgebied van Brabant via de Natuurpoort of kan er geknutseld worden op de KnutselZolder. Ben jij meer van de stoere activiteiten? Deze 5 sterren camping in Noord Brabant heeft een echte PumpTrack baan, waarbij je met volle vaart over een speciaal ontworpen baan fietst.

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Horeca op onze 5 sterren camping

Lekker eten en drinken hoort bij dé ultieme vakantiebeleving. De horeca op onze 5 sterren camping in Brabant is daarom enorm divers. Denk bijvoorbeeld eens aan strandpaviljoen De Wijde Blick. Een echt familierestaurant, waarbij de kids voorop staan! Zo is er een kinderbioscoop en een echte speeltent. Voor een heerlijke maaltijd uit het Bourgondische Brabant moet je bij De Keizer eten & drinken zijn. In dit restaurant, gelegen naast de receptie, worden streekproducten bereid met een internationaal tintje.

Bekijk alle horecagelegenheden
Test
Test
Test

Sfeer

Test