Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Top 10 camping Nederland

Wil je met het hele gezin genieten op een luxe camping? Dan ben je bij onze gezinscamping aan het juiste adres! TerSpegelt staat namelijk in de top 10 beste campings van Nederland. Door het ruime aanbod aan accommodaties, kampeerplaatsen, faciliteiten en activiteiten, is er voor iedereen wat te beleven bij TerSpegelt.

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op de top 10 camping van Nederland

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties gelegen op of aan één van onze recreatieplassen:

Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

  • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 6 personen
prijs vanaf: -
€194
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
OutbackLodge vader en zoontje spelen

OutbackLodge

  • Glamping in safaritent
  • Centraal gelegen
  • Wegdromen vanuit je hangmat
  • Geschikt voor 6 personen

Verblijven op deze top 10 camping

Wil jij komen kamperen op deze top 10 camping in Nederland? Dan hebben wij tal van mogelijkheden! Zo hebben we bijvoorbeeld kampeerplaatsen met een speeltoestel op het veldje, of voor de kampeerders onder ons die van wat meer luxe houden, hebben we een luxe kampeerplaats met privé sanitair.

Wil jij komen genieten van het buitenleven op een top 20 camping in Nederland, maar wil je liever niet kamperen? Geen zorgen! Dan hebben wij ook de perfecte huuraccommodatie voor jou! Kom heerlijk genieten in onze WaterLodge, met een prachtig uitzicht. Liever wat verder van het water vandaan? Kies dan voor een stoere Australische OutBackLodge. Een luxe 6-persoons lodge, centraal gelegen op het park.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Top 10 camping met faciliteiten

TerSpegelt zou geen Nederlandse top 10 camping zijn, als er geen activiteiten waren voor alle leeftijdsgroepen. Op ons park wordt er aan iedereen gedacht. Laat jij je sportieve kant zien op het SportPlein, of laat jij liever je creativiteit de vrije loop gaan op de KnutselZolder of de WerkPlaats? Lekker zwemmen kan natuurlijk ook op deze camping! Kom jij zwemmen in ons SterrenStrand, of in een van de drie recreatieplassen? Voor de echte stoere binken onder ons is er ook een BandRaft, TokkelBaan of PumpTrack aanwezig op het park. Mede dankzij deze stoere activiteiten staat deze camping in de top 10 van Nederland!

Bekijk alle faciliteiten

Horecagelegenheden op deze top 10 camping

Een top 10 camping word je in Nederland niet zonder dat je fantastische horecagelegenheden kan aanbieden. TerSpegelt heeft maar liefst 7 horecagelegenheden, waar je kan genieten van heerlijke gerechten. Zo kan je bij Strandpaviljoen De Wijde Blick genieten van een prachtig uitzicht over het water, of kan je bij LekkerMakkelijk een pizza eten met een lekkere saus en toppings naar keuze.

Weet je wat pas echt genieten is op deze top 10 camping van Nederland? Je kan je favoriete gerechten laten bezorgen op je eigen kampeerplek of huuraccommodatie! Zo kan je optimaal genieten van je vakantie.

Is jouw bezoek aan deze Nederlandse top 10 camping pas compleet na een avond culinair genieten? Reserveer dan zeker een tafeltje bij De Keizer eten & drinken.

Bekijk alle horecagelegenheden