In de omgeving van TerSpegelt

Wil je tijdens je verblijf bij TerSpegelt de omgeving verkennen? Dat kan! TerSpegelt ligt tegenover Natuurpoort TerSpegelt en vanuit hier kan je de Brabantse Kempen gaan ontdekken. TerSpegelt ligt dichtbij verschillende attractie parken, waardoor je er gemakkelijk een dagje op uit kan. Eersel behoort tot de Acht Zaligheden, een mooi gebied met veel bezienswaardigheden en zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Abdij postel
Natuurpoort TerSpegelt

de Brabantse Kempen

De Kempen staat bekend om de prachtige natuurgebieden. Het zou zonde zijn om hier niet even van te gaan genieten tijdens je verblijf bij TerSpegelt. Tegenover Recreatiepark TerSpegelt ligt Natuurpoort TerSpegelt. Dit is hét vertrekpunt om de Brabanste Kempen te ontdekken. Vanuit deze Natuurpoort vertrekken verschillende wandel- en fietsroutes. Vraag bij de receptie wat informatieboekjes en ga erop uit!

Dagje uit

TerSpegelt ligt in een omgeving waar veel te doen is. Zo is Eersel onderdeel van de Acht Zaligheden. Dit is een mooi gebied met veel bezienswaardigheden. Een dagje touren door de leuke plaatsjes van de Acht Zaligheden is dan ook een perfect dagje uit. Iets verder weg, maar toch dichtbij liggen de vele pretparken van Zuid-Oost Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de Efteling of Toverland. Hier kun je je de hele dag vermaken met alle leuke attracties!

Efteling Pardoes