Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Kamperen met prive sanitair

Ben jij een echte kampeerder, maar houd je ook van de luxe van eigen sanitair naast je tent/caravan? Dat kan op één van de kampeerplaatsen met prive sanitair op 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt. Deze super-de-luxe plaatsen liggen aan de recreatie- of zwemplas, dus prachtig uitzicht gegarandeerd!

Naast kamperen op een mooie kampeerplaats met eigen douche en toilet kan je op TerSpegelt genieten van faciliteiten zoals de PumpTrack, het overdekte SterrenStrand, een van de drie recreatieplassen en een van de zeven horecagelegenheden. Dus, je vervelen op TerSpegelt? No way!

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Super-de-luxe ruime kampeerplaatsen
 • Privé sanitair direct naast je caravan/tent
 • Kamperen met uitzicht op het water
 • Vele activiteiten en faciliteiten
 • Een 5-sterren familiecamping

Luxe kamperen met prive sanitair op TerSpegelt

Op Recreatiepark TerSpegelt hebben we verschillende luxe kampeerplaatsen, met daarbij privé sanitair. Van kamperen op plaatsen met prive sanitair rondom de recreatieplas tot kamperen op de kampeerplaatsen met privé sanitair plus aan de recreatie- of zwemplas. Vanaf deze kampeerplaatsen ben je binnen no time bij faciliteiten zoals het overdekte zand- en speelparadijs SterrenStrand, Strandpaviljoen De Wijde Blick en het overdekte Binnenzwembad.

Neem jij bij goed weer graag een duik in het water? De zwemplas ligt voor de deur als je komt kamperen op deze nieuwe plaatsen met privé sanitair. Heb je helaas geen eigen caravan of tent? Dan kan je op TerSpegelt ook kiezen voor een glamping tent met daarin eigen sanitair of een stoere TipiTent aan het water met privé sanitair.

Bekijk ons kampeeraanbod
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

 • Eigen douche en toilet
 • Ligging bij het water
 • Royale kampeerplaats van 120 m²
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€57
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
prijs vanaf: -
€146
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Tipitent vooraanzicht

TipiTent

 • Origineel overnachten
 • Even terug in de tijd
 • Rustige ligging aan het water
 • Geschikt voor 5 personen

Kamperen met 5-sterren faciliteiten en activiteiten

Bij luxe kamperen met eigen prive sanitair horen natuurlijk ook luxe faciliteiten en activiteiten . Hieraan bij TerSpegelt geen gebrek. Ons 5-sterren recreatieteam organiseert iedere dag activiteiten voor jong en oud. Denk aan LekkerKnutselen voor de kleintjes, BandRaften voor de waaghalzen, KnotsHockey voor de actievelingen, OchtendZwemmen voor de vroege vogels en de PumpTrack voor de stoere onder ons.

Vanaf je kampeerplaats met privé sanitair bekijk je gemakkelijk via onze app welke activiteiten er op het programma staan. Het toppunt van heerlijk kamperen toch?

Ben jij een echte waterrat? Dan kan je naast zwemmen in onze zwemplas, gelegen op een paar meter vanaf je kampeerplaats met privé sanitair ok genieten van het overdekte SterrenStrand en het binnenzwembad!

Bekijk onze faciliteiten en activiteiten

Kamperen en bourgondisch genieten

Aangezien Recreatiepark TerSpegelt gelegen is in bourgondisch Brabant ook aan heerlijke eetgelegenheden geen gebrek. Begin de dag goed en haal een heerlijk ontbijtje in de supermarkt op het park en geniet op je kampeerplaats met privé sanitair aan het water van een ontbijtje met uitzicht.

Geniet je echt graag optimaal van het kamperen met privé sanitair? Dan hoef je niet weg van je kampeerplaats, want pizza, frietjes, snacks het kan allemaal gewoon bezorgd worden door LekkerSnacken of LekkerMakkelijk.

Natuurlijk raden wij je ook aan om eens te gaan genieten in ons gloednieuwe Strandpaviljoen De Wijde Blick of bij De Keizer eten & drinken.

Na het eten kan je heerlijk uitbuiken op je eigen kampeerplaats met prive sanitair. Dat is pas kamperen met luxe!

Bekijk de horeca op het park