Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Camping met prive sanitair units

Lekker kamperen met eigen tent of caravan, maar toch die extra luxe van een toilet en douche naast je caravan ervaren? Dat kan! Bij camping TerSpegelt kun je kamperen met eigen prive sanitair unit die voorzien is van een douche, toilet en wasbak. Deze privéfaciliteiten geven je het ultieme luxe kampeergevoel. De kampeerplaatsen mét prive sanitair units hebben een prachtig uitzicht op het water.

Daarnaast hebben wij ook kampeerplaatsen prive sanitair plus, deze hebben een gunstige ligging dichtbij alle faciliteiten en activiteiten. Voor zowel jong als oud worden er op de camping dagelijks gave activiteiten georganiseerd.

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Eigen douche, toilet en wasbak
 • Uitzicht op de zwem- of recreatieplas
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Vele horecagelegenheden
 • Gave activiteiten voor jong & oud

Camping met nieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair units

Bij Recreatiepark TerSpegelt kun je ultiem genieten van een vakantie. De camping heeft kampeerplaatsen met een prive sanitair unit die voorzien zijn van een douche, toilet en wasbak. Ook hebben wij kampeerplaatsen met prive sanitair units aan de zwemplas. Deze super-de-luxe kampeerplaatsen met prive sanitair plus zijn voorzien van een douche, toilet en aparte afwasruimte.

Daarnaast staan deze prive sanitair units plaatsen op steenworp afstand van Strandpaviljoen De Wijde Blick, het overdekte SterrenStrand en het Zwembad. Heb je geen eigen kampeermiddelen?

Maar wil je wel genieten van een privé sanitair unit? Dan heeft camping TerSpegelt een avontuurlijke TipiTent met een prive sanitair unit. Zo voel je je een echte indiaan op de camping.

Meer van glamping dan van “echt” kamperen? Ook dat kan op de camping! En ook dan heb je eigen sanitair in je luxe glamping tent.

Bekijk alle kampeerplaatsen
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

 • Eigen douche en toilet
 • Ligging bij het water
 • Royale kampeerplaats van 120 m²
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€57
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
prijs vanaf: -
€146
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Tipitent vooraanzicht

TipiTent

 • Origineel overnachten
 • Even terug in de tijd
 • Rustige ligging aan het water
 • Geschikt voor 5 personen

Wat te doen op deze camping met privé sanitair units?

Het recreatieteam van TerSpegelt organiseert elke dag gave activiteiten op de camping voor jong en oud. Vanaf de kampeerplaatsen met privé sanitair units ben je binnen no-time bij de Recreatieplas waar je kunt BandRaften, Surfen, Zeilen en Vissen. Aan de andere kant van deze privé sanitair kampeerplaatsen kun je vanaf een groot opblaaskussen het water in worden gelanceerd of iemand anders lanceren.

De camping heeft ook een gave PumpTrack, hier kun je met je fiets, step of skeelers over de heuvels, bulten en bochten crossen.

Naast de PumpTrack op de camping vind je La Cantina, waar je lekker kunt genieten met een drankje tijdens het darten of biljarten.

Het recreatieprogramma per dag is te vinden op de website. Ideaal om de avond van te voren te bekijken op je kampeerplaats met privé sanitair. Als dat niet het echte camping-gevoel is…

Bekijk het recreatieprogramma