Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Vakantiepark kleine kinderen

Ben je op zoek naar een geschikt vakantiepark voor kleine kinderen? Dan is Recreatiepark TerSpegelt in Noord-Brabant hoogstwaarschijnlijk het perfecte park voor jou! Het vakantiepark, gelegen in de Brabantse Kempen, is namelijk speciaal gericht op kleine kinderen en tieners. De camping is daardoor ideaal om te kamperen met het hele gezin.

Het recreatieteam van TerSpegelt doet haar best om voor iedere leeftijd de leukste activiteiten te organiseren. Geen zorgen de kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen bij ons.

Ontdek de mogelijkheden voor kleine kinderen

Mogelijkheden voor kleine kinderen op ons vakantiepark

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat onze allerkleinste bezoekers een ultieme vakantie beleven. Zo hebben wij speciaal voor de allerkleinsten onder ons speciale kindervelden ingericht. Op deze kindervelden hebben wij een speeltoestel en zandbak geplaatst, zodat de kinderen zich prima bij de kampeeraccommodatie kunnen vermaken. Op deze manier kunnen papa en mama of opa en oma een oogje in het zeil houden en in alle rust genieten van een drankje.

Liever luxe en comfortabel kamperen met het gezin? Ook daarvoor heeft onze luxe vakantiepark passende oplossingen. Zo geniet je samen met kleine kinderen in onze volledig ingerichte safaritenten van een echte luxe kampeervakantie op ons vakantiepark. Ook hier wordt aan de kleine kinderen gedacht, want in het midden van het veld staat een speeltoestel. Super kindvriendelijk dus!

Laat je verrassen door ons kampeeraanbod
prijs vanaf: -
€33
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Camperauto basisveld

Basis Kampeerplaats Kinderveld

  • Perfect voor kleine kinderen
  • Speeltoestel op het veld
  • Extra voordelig
prijs vanaf: -
€40
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Kampeerveld kinderplaats spelen LR

Comfort Kampeerplaats Kinderveld

  • Speeltoestel op het veld
  • Perfect voor kleine kinderen
  • Ruime kampeerplaatsen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

  • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 6 personen

De leukste activiteiten op ons vakantiepark

Ons vakantiepark voor kleine kinderen is bij uitstek een kindvriendelijke camping door zijn activiteitenprogramma. Voor zowel jong en oud zijn er dagelijkse activiteiten georganiseerd. Speciaal voor de allerjongste is er bijvoorbeeld de KnutselZolder waar het animatieteam lekker met de kids aan de slag gaat. Verder organiseert het team allerlei activiteiten speciaal voor kinderen tot 8 jaar.

Zo is het altijd weer een verrassing welke ster van TerSpegelt te zien is in de SterrenShowHut, bij de SterrenPyjamaParty of bij één van onze VerhalenBussen. Wij beloven een ding… Het wordt in ieder geval ontzettend gezellig!

Daarnaast is er speciaal voor de allerkleinste bezoekers van ons park het PoppenKasteel. Plof neer op de kussens en luister naar Bloos, die elke keer weer een ander verhaaltje heeft. Misschien hebben ze jouw hulp ook nodig! Er is zoveel te doen op ons vakantiepark voor kleine kinderen, dat wordt lastig kiezen!

Bekijk snel onze activiteiten en faciliteiten