Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Camping voor peuters

Ben je op zoek naar een camping die geschikt is voor peuters? Zoek dan niet verder! Bij Recreatiepark TerSpegelt ben je aan het juiste adres voor een zorgeloze vakantie met kleine kinderen. Voor gezinnen met peuters hebben wij speciale kindervelden en verschillende unieke en kindvriendelijke huuraccommodaties. Daarnaast zijn de sanitair gebouwen gelegen bij de kindervelden voorzien van alle benodigdheden om je peuter op de camping te verzorgen.

Voor de kleintjes vind je in ons geheel zwembad een spannende waterattractie, de Canalplay, waarin peuters op ontdekkingstocht kunnen. Daarnaast kunnen baby’s en peuters lekker spetteren in het nieuwe Bloos’ Bad met leuke waterspelletjes. Ook ons recreatieteam zorgt ervoor dat je peuter zich geen moment verveelt op de camping. Ga met je peuter bijvoorbeeld naar de Sterrendisco, en ga uit je dak met onze 5 sterren. Recreatiepark TerSpegelt is dus een echte camping voor peuters.

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

  • Veel peutervriendelijke activiteiten
  • Speciale kinderkampeervelden
  • Overdekt water- en zandspeelparadijs SterrenStrand
  • Unieke en kindvriendelijke huuraccommodaties
  • Ideale camping voor peuters dus!

Op en top glamping camping voor peuters

Houd je van kamperen maar verlang je toch naar iets meer luxe en comfort? Dan ben je bij TerSpegelt aan het juiste adres. Als camping voor peuters beschikken wij over een groot aantal unieke lodges die geschikt zijn voor kleine kinderen.

Zo staan onze kleurrijke VerandaChalet op een gezellig veldje met in het midden een speeltoestel en grote zandbak. Ideaal om vanuit je hangmat bij de accommodatie op de camping je spelende peuter in de zandbak in de gaten te kunnen houden.

Zit je graag dicht bij de activiteiten dan is onze gloednieuwe FunLodge een ideale accommodatie. Vanuit dit veldje op de camping, voorzien van speeltoestel, ben je met je peuter snel bij de KnutselZolder, het SportPlein en de WerkPlaats.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Camping met geschikte activiteiten voor peuters

Peuters die zich vervelen op een camping als TerSpegelt? Dat zal zeker niet het geval zijn! Op onze camping hebben wij een uitgebreid animatieprogramma speciaal voor peuters.

Zo kunnen zij in de ochtend bijvoorbeeld LekkerKnutselen, op avontuur in de Kinderboerderij of in de avond dansen tijdens de SterrenDisco.

Wil je liever kliederen met water en zand? Neem dan eens een kijkje in ons Overdekt SterrenStrand. We hebben ook een vernieuwd zwembad met leuke attracties voor de kleintjes, zoals Canalplay en Bloos’ Bad.

Kortom, er is op camping TerSpegelt veel te doen voor de peuters!

Bekijk de activiteiten

Eten en drinken met peuters op de camping

Met peuters om de camping, betekent ook genieten van lekker eten. TerSpegelt heeft een groot en gevarieerd aanbod aan horecamogelijkheden. Geniet van de uitgebreide kaart van Strandpaviljoen De Wijde Blick. ’s Avonds kun je hier genieten van een heerlijk diner zoals een lekker stukje biefstuk, schnitzel of fish and chips of saté.

Op een camping geschikt voor peuters kunnen pannenkoeken niet ontbreken, versier jij je pannenkoek zelf? Na het diner nog zin in een lekker ijsje? Deze kun je halen bij LekkerMakkelijk en zelf zo feestelijk maken als je wilt!

Liever met je peuter bij je tent op de camping blijven? Dan kan je zelfs online eten bestellen én laten bezorgen. Frietjes van LekkerSnacken of pizza van LekkerMakkelijk, dat is pas genieten met je peuters op de camping.

Bekijk alle horecagelegenheden