Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Kindercamping met binnenzwembad

Ben je op zoek naar gezellige kindercamping met binnenzwembad? Dan is TerSpegelt misschien wel dé camping voor jou en je gezin.

Ons zwembad is voorzien van een peuterbad, CanalPlay, grote glijbaan, tuimelton en groot bad om baantjes te trekken. Leuk Binnenzwembad voor zowel grote als kleine kinderen op de camping.

Zijn jouw kinderen echte waterratjes? Dan is er ook nog een overdekt SterrenStrand voor veel zand- en waterplezier. Op zomerse dagen wordt de waterpret alleen maar groter, met onze 3 recreatieplassen.

Lijkt het jou wat om te verblijven in een fijne huuraccommodatie of luxe kampeerplaats op deze kindercamping?

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Zowel binnen als buiten zwemfaciliteiten
 • Uniek SterrenStrand
 • Veel kampeerplaatsen met privé sanitair
 • Luxe huuraccommodaties
 • Een bomvol recreatieprogramma

Met de kids kamperen op een camping met zwembad

Ben jij iemand die geniet van het buitenleven? Die helemaal tot rust komt op een kampeerplaats met misschien wel zicht op het water en privé sanitair? Dan is Recreatiepark TerSpegelt de perfecte kindercamping met zwembad voor jou.

Vanaf onze nieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair zijn jouw kinderen binnen no time bij het Binnenzwembad, SterrenStrand én de zwemplas van de camping.

Verblijf jij met kleine kinderen liever wat verder van het water af? Dat kan op onze gezellige Comfort kampeerplaatsen.

Als de kinderen genoeg gezwommen hebben in het binnenzwembad kunnen ze zich nog lekker uitleven op het speeltoestel midden op het veld. Ideaal, ook voor jou als ouder!

Zoek je kampeerplaats

Huur jouw accommodatie op deze kindercamping

Ben jij meer het type huuraccommodatie? Ook dan val je bij TerSpegelt met je neus in de boter. Van kindvriendelijke accommodaties zoals de LoungeLodge tot unieke glampingtenten zoals de WaterLodge, gelegen óp het water.

Misschien kunnen de kids na het zwemmen in het binnenzwembad nog wel even lekker zwemmen in de recreatieplas bij hun eigen lodge op de camping!

Kijk je graag over het water vanaf je lodge? Dat kan als je verblijft in de GlampingLodge. Een lodge op palen! Wij zijn benieuwd, wat is jouw ideale huuraccommodatie op deze kindercamping voorzien van o.a. een binnenzwembad?

Vind je ideale accommodatie
prijs vanaf: -
€43
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Comfort Kampeerplaats veld 35 HR

Comfort Kampeerplaats

 • Centrale ligging
 • Comfort én betaalbaar
 • Ruime kampeerplekken
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€287
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€218
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt gezin picknicktafel LoungeLodge

LoungeLodge

 • Rustig en centraal gelegen
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 5 personen

Kinderactiviteiten op deze 5-sterren camping

Op deze camping, gericht op kinderen van jong tot oud, hoef je je zeker niet te vervelen.

Naast het eerder besproken binnenzwembad heeft deze camping ook een bomvol recreatieprogramma. Veel van onze activiteiten spelen zich af in, naast of op het water. DiscoZwemmen in het binnenzwembad, Blobben van de blobtoren, tokkelen over het water, het smokkelspel doen bij SterrenStrand of BandRaften achter een speedboot.

Welke activiteit vindt jouw kind leuk om te doen op de kindercamping naast LekkerZwemmen in het binnenzwembad?

Bekijk onze faciliteiten

Lekker eten en drinken op de camping

Een leuke kindercamping moet natuurlijk ook leuk zijn voor de ouders. Bij LekkerVakantie hoort lekker eten en drinken, en dat ontbreekt dan ook zeker niet op Recreatiepark TerSpegelt.

Ons Strandpaviljoen De Wijde Blick is ideaal voor zowel ouders als kinderen. Van het zwemmen in het naastgelegen Binnenzwembad krijg je trek, en daarvoor ben je bij De Wijde Blick aan het juiste adres. Op het terras met uitzicht over twee van de drie recreatieplassen genieten van een borrel met borrelplateau, een uitgebreide lunch of een heerlijk 3-gangendiner? Dat noemen wij nog eens een kindercamping met zwembad waarbij ook gedacht wordt aan de ouders.

Alle horecagelegenheden bekijken