Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Vakantie met indoor speeltuin

Ben jij op zoek naar een vakantie met indoor speeltuin? Kom dan eens genieten op vijfsterren recreatiepark TerSpegelt in het Brabantse Eersel. Start de dag met een heerlijk ontbijtje in jouw huuraccommodatie of kampeerplaats. Daarna kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in onze indoor speeltuin of met een van de vele andere activiteiten en faciliteiten. Zowel met goed weer als met regenachtig weer kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in het indoor water- en zandspeelparadijs. Daarnaast is er nog veel meer te beleven op ons vakantiepark met indoor speeltuin voor jong en oud.

Ontdek TerSpegelt

Waarom TerSpegelt?

 • Binnen zand-en waterspeelparadijs SterrenStrand
 • Veel binnenactiviteiten voor kinderen
 • Vele huuraccommodaties en kampeerplaatsen
 • 3 recreatieplassen
 • Veel speeltuinen op het park

Ruime kampeerplaatsen en luxe huuraccommodaties

Bij Recreatiepark TerSpegelt kun je zowel overnachten in jouw eigen kampeermiddel of in een van onze huuraccommodaties. Al onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je kiezen voor een kampeerplaats aan het water, aan een kinderveld, een basis kampeerplaats of zelfs een kampeerplaats met privé sanitair.

Wil je toch het kampeergevoel ervaren maar heb je geen eigen kampeermiddel? Kies dan voor een vakantie in een van onze huuraccommodaties. Wij hebben verschillende Glamping Lodges, Chalets, StaCaravans, een BosVilla en een TipiTent. We hebben zowel bij diverse kampeerplaatsen als bij enkele huuraccommodaties veel leuke veldjes die voorzien zijn van een speeltoestel in het midden. Zo zit er altijd wel een mogelijkheid bij die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Reserveer direct
prijs vanaf: -
€40
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Kampeerveld kinderplaats spelen LR

Comfort Kampeerplaats Kinderveld

 • Speeltoestel op het veld
 • Perfect voor kleine kinderen
 • Ruime kampeerplaatsen
prijs vanaf: -
€206
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt gezin picknicktafel LoungeLodge

LoungeLodge

 • Rustig en centraal gelegen
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 5 personen
prijs vanaf: -
€178
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
VerandaChalet jongetje speeltoestel

VerandaChalet

 • Sfeervolle chalet met veranda
 • Speeltoestel op het veld
 • Centraal gelegen
 • Geschikt voor 5 personen

Indoor water- en zandspeelparadijs

Het SterrenStrand is volgens vele kinderen een van de leukste plekjes op ons vakantiepark. Het overdekte water-, zand- en speelparadijs staat garant voor blije gezichten.

Er is een spectaculair Klim- en Klauterkasteel met een hoogte van acht meter voor de echte durfallen. In Zilva’s haven staat het transport van water en zand centraal, hier kan lekker gekliederd worden met modder.

In ieder huisje van de haven is wel iets te ontdekken. Ergens in het SterrenStrand is een geheime ingang naar een ondergronds labyrint, wij dagen je uit om die te vinden!

Het speellandschap van het SterrenStrand wordt omringd door natuurwater met een diepte van zo’n 40 centimeter. Het water is ideaal om even af te koelen, lekker te plonzen en om te knoeien met water en zand. Het SterrenStrand biedt voldoende mogelijkheden voor een dag vol speelplezier.

Wanneer kom jij eens overnachten op ons vakantiepark met Indoor speeltuin? Naast de Indoor speeltuin is er nog veel meer te beleven op ons vakantiepark. Zo is er een binnenzwembad, Zwemplas , TokkelBaan, KinderBoerderij, KlimWand, KnutselZolder en kun je Blobben of geblobt worden.

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten