TerSpegelt is een Holland Topcamping

Wat zijn ze leuk

Onze sterren zijn leuk en dat weten ze zelf ook!
Ze zingen er zelfs over: "Ik ben leuk en zo is heel TerSpegelt, jij bent leuk en dit is onze groet."
We stellen ze even aan je voor:

Freule Orangerie van Lentebloesem tot Kiwiplantage

TerSpegelt is haar landgoed, een kasteeldame die netheid hoog in het vaandel heeft staan. De Freule woont in Freule’s kasteel in SterrenStrand.

Bloos de Aardbeienplant

Het vrolijke, lieve meisje van het stel. Ze houdt van verhaaltjes vertellen en woont in het Bloos-speeltuintje in SterrenStrand.

Hendrik de Vogelverschrikker

Leuke grappen, lekker eten en drinken. Hij is een beetje lui, maar wel altijd vrolijk. Je kan Hendrik vinden in Hendriks hut op het SportVeld bij La Cantina. Schrijf een brief voor Hendrik en stop hem in zijn brievenbus!

Zilva Zeester

De ster van het water, Zilva's Haven met het ondergrondse labyrint is haar domein.

Timo Timing

De sportiefste van het stel. Sporten en actief bezig zijn is het allerbelangrijkste in het leven van Timo. Hij rent graag van het ene sportveld naar het andere. Vaak is hij ook te vinden bij Timo’s voetjes van de vloerpad in SterrenStrand.

De wereld van de 5 sterren van TerSpegelt

Hoe het allemaal begon!


Er was eens......
Op een groot Landgoed bij TerSpegelt woont Freule Orangerie in een prachtig “Oranje kasteel”. De torens zijn oranje, haar beddengoed is oranje en ze eet zelfs oranje toetjes.
Zij woont niet alleen in het grote Kasteel. Haar persoonlijke trainer Timo Timing woont er ook. Timo doet er alles aan, om de Freule in conditie te houden. Elke ochtend zijn ze te vinden in de speciaal ingerichte sportruimte van het kasteel.
Ook heeft de Freule een eigen zwembad en Zilverzinkpoel waar ze iedere ochtend baantjes in moet trekken. Maar helaas doet ze dat niet zo vaak. Want dan wordt haar kapsel nat. Gelukkig gebruikt Timo Timing alle sportfaciliteiten van het kasteel wel. Hij is immers ook aan het trainen voor de volgende Olympische spelen.

Buiten in de tuin van het kasteel woont Bloos de Aardbeienplant met al haar broertjes, zusjes en de rest van de familie. De Freule is dol op Bloos. Want zij zorgt ervoor dat de Freule elke ochtend een lekker knapperig beschuitje met aardbeitjes heeft. Helaas vindt niet alleen de Freule de aardbeien lekker. Ook de vogels zijn er dol op.

Maar niet getreurd Hendrik de Vogelverschrikker is in de buurt van Bloos, om alle hongerige vogels weg te jagen.
Het probleem is dat Hendrik niet alleen de vogels laat schrikken. Maar hij laat de Freule ook regelmatig schrikken. De Freule wordt dan ook helemaal gek van hem. Maar ja… ze heeft hem echt nodig. … Anders kan ze nooit meer aardbeien eten!!!!

Zilva Zeester woont in Zilva's Haven in de buurt van Freule's Kasteel. Zij zorgt voor alle vissen, waterplanten en schelpen van de poel. De Freule houdt ervan om lekker te pootje baden of te dobberen in een bootje op het water. En Zilva en Freule vinden het heerlijk om een kopje plankton thee samen te drinken. En lekker te roddelen over de spierballen van Timo of de rariteiten van Hendrik.

De 5 sterren zijn ondertussen dikke vrienden geworden. En beleven een heleboel avonturen in en om Freule's kasteel.