Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Wat zijn ze leuk

Onze sterren zijn leuk en dat weten ze zelf ook!
Ze zingen er zelfs over: "Ik ben leuk en zo is heel TerSpegelt, jij bent leuk en dit is onze groet."
We stellen ze even aan je voor:

Freule Orangerie van Lentebloesem tot Kiwiplantage

TerSpegelt is haar landgoed, een kasteeldame die netheid hoog in het vaandel heeft staan. De Freule woont in Freule’s kasteel in SterrenStrand.

Bloos de Aardbeienplant

Het vrolijke, lieve meisje van het stel. Ze houdt van verhaaltjes vertellen en woont in het Bloos-speeltuintje in SterrenStrand.

Hendrik de Vogelverschrikker

Leuke grappen, lekker eten en drinken. Hij is een beetje lui, maar wel altijd vrolijk. Je kan Hendrik vinden in Hendriks hut op het SportVeld bij La Cantina. Schrijf een brief voor Hendrik en stop hem in zijn brievenbus!

Zilva Zeester

De ster van het water, Zilva's Haven met het ondergrondse labyrint is haar domein.

Timo Timing

De sportiefste van het stel. Sporten en actief bezig zijn is het allerbelangrijkste in het leven van Timo. Hij rent graag van het ene sportveld naar het andere. Vaak is hij ook te vinden bij Timo’s voetjes van de vloerpad in SterrenStrand.