Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Privé sanitair units camping

Wil jij graag kamperen met alle luxe van eigen sanitair? Kom dan kamperen op vijfsterren camping TerSpegelt. Onze kampeerplaatsen met privé sanitair zijn gelegen bij het water en zijn met een afmeting van 120 vierkante meter erg royaal te noemen. Daarnaast beschikken deze velden over een eigen aanlegsteiger. De privé sanitair units hebben een eigen douche en toilet. Dat is nog eens kamperen met luxe.

Daarnaast hebben wij nog een aantal luxe kampeerplaatsen met privé sanitair op onze camping. Deze plaatsen hebben een oppervlakte van minimaal 120 vierkante meter en beschikken over een eigen douche, toilet en aparte afwasruimte. Deze plaatsen hebben een centrale ligging dicht bij het SterrenStrand, het zwembad en restaurant De Wijde Blick. Hierdoor geniet je van het échte kampeergevoel en alle luxe van jouw eigen privé sanitair units op onze camping.

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Eigen douche, toilet en wasbak
 • Uitzicht op de zwem- of recreatieplas
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Vele horecagelegenheden
 • Gave activiteiten voor jong & oud

Vijfsterren camping met vijfsterren faciliteiten

Bij TerSpegelt is iedere dag een feestje. Dankzij de vele faciliteiten en activiteiten op de vijfsterrencamping hoeft niemand zich ook maar een seconde te vervelen. Een vakantie bij TerSpegelt staat garant voor onvergetelijke momenten en veel plezier voor jong en oud. Op een zonnige zomerdag kun je een verfrissende duik nemen in de Zwemplas. De zwemplas beschikt over een grote waterglijbaan, een familieglijbaan, een fontein en heel veel leuke speelattributen voor kinderen. Een van de populairste attracties is toch wel de Blob. De Blob is toegankelijk voor de aller stoerste kinderen vanaf 12 jaar. Vanaf een groot opblaasbaar kussen word je in het water gelanceerd. Iemand neemt plaats op het uiteinde van de Blob, de ander springt vanaf 5 meter hoogte zo hard mogelijk op het andere uiteinde. Hierdoor word je in het water gelanceerd. Natuurlijk krijg je beschermende kleding aan en wordt er bij gebruik van de Blob altijd toezicht gehouden. Maar en ding is zeker, het is een en al fun!

Ontdek de faciliteiten van TerSpegelt

Reserveer eenvoudig online jouw kampeerplaats met privé sanitair units camping

Wil jij ook eens een van deze gave activiteiten beleven? Reserveer dan eenvoudig online jouw plekje met privé sanitair units op onze camping. Toch liever verblijven in een huuraccommodatie? Ook dat is mogelijk in één van onze ruim 100 accommodaties! Van luxe glamping lodges tot gezellige chalets.

Naast alle mogelijkheden op het park zelf, biedt de omgeving ook voldoende mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Je staat namelijk zo in het natuurpark De Brabantse Kempen, in de Efteling of Toverland. Wanneer ga jij overnachten op een van onze campingplaatsen met privé sanitair units?

Reserveer direct
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

 • Eigen douche en toilet
 • Ligging bij het water
 • Royale kampeerplaats van 120 m²
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€57
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
prijs vanaf: -
€146
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Tipitent vooraanzicht

TipiTent

 • Origineel overnachten
 • Even terug in de tijd
 • Rustige ligging aan het water
 • Geschikt voor 5 personen

Wat te doen op deze camping met privé sanitair units

Naast deze stoere wateractiviteit is er nog veel meer te ontdekken en te beleven tijdens een vakantie bij TerSpegelt. Het indoor SterrenStrand biedt speel- en waterpret. Er is een spectaculair klim- en klauterkasteel van maar liefst acht meter, een ondergronds labyrint en er zijn veel zand- en speeltoestellen. Dit alles is omgeven door heerlijk natuurwater met een diepte van zo’n 40 cm. Dit maakt het ideaal om te spetteren, te spelen en te kliederen met water en zand, en is dus zeker geschikt voor de kleintjes.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met hun vakantievriendjes op de PumpTrack of een van de vele sportvelden op het sportplein. Daarnaast is het onder andere nog mogelijk om te BandRaften achter een speedboot, is eer een 120 meter lange tokkelbaan, visvijver, KnutselZolder, Airtrampoline, KinderBoerderij en een Hangout. Het is te veel om allemaal op te noemen. Ben je benieuwd naar alle faciliteiten en activiteiten? 

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten