Kamperen op een echt kindervakantiepark?

Dan ben je bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres! Op ons kindervakantiepark kun je kamperen met het hele gezin. Er zijn zelfs kampeerplaatsen op speciale kinderveldjes voor gezinnen met kinderen tot 6 jaar.

Er is voor iedere leeftijdscategorie wel iets te doen. Zo is er op onze recreatieplas genoeg spanning te beleven. De stoere tieners kunnen hier namelijk achter een speedboot aan denderen in een band over het water, hoe gaaf is dat?! Met vele recreatieve en sportieve voorzieningen zoals onze PumpTrack, de KnutselZolder maar ook met ons unieke zand-en waterspeelparadijs; SterrenStrand is er op ons kindervakantiepark voldoende te beleven! Zo vind je in ons Sterrenstrand een spectaculair klim-en klauterkasteel van maar liefst 8 meter! Maar ook de avonturen van onze 5-sterren zijn terug te vinden in ons SterrenStrand, waarin water en zand centraal staan.

Waar je ook voor gaat, er is een kleine kans dat iemand zich zal vervelen op ons kindervakantiepark! Dat wordt vast en zeker een zorgeloze vakantie voor het hele gezin!

Ontdek ons kindervakantiepark

Waarom kamperen op dit kindervakantiepark?

Speciale kinderveldjes voor gezinnen met kinderen tot 6 jaar 

✓ Dagelijkse activiteiten voor zowel jong als oud 

Luxe kampeerplaatsen en ruim 90 huuraccommodaties 

Een vakantie voor het hele gezin 

SterrenStrand en binnenzwembad 

TerSpegelt_Jongen twister FunLodge LR.jpg

Overnachten op een kindervakantiepark

Recreatiepark TerSpegelt, hoogstwaarschijnlijk het perfecte kindervakantiepark voor jou! En nu hoor ik je denken.. waarom dan? Nou, ons kindervakantiepark, gelegen in de Brabantse Kempen, is speciaal gericht op kinderen en tieners. De camping is daardoor ideaal om te kamperen met het hele gezin.

Op ons kindervakantiepark vind je speciale kinderkampeervelden. Op deze veldjes, maar ook op bijvoorbeeld de veldjes van onze FunLodges, staat een speeltoestel met zandbak waar de kinderen zich uren kunnen vermaken! Zo kunnen papa, mama, opa of oma een oogje in het zeil houden én in alle rust genieten van een lekker drankje op hét perfecte kindervakantiepark.

Kies je voor onze FunLodge met speeltoestel op het veld? Dan zit je ook nog eens dicht bij de KnutselZolder, het SportPlein en de PumpTrack. Aan speelkeuze dus zeker geen gebrek op ons kindervakantiepark.

Liever verblijven áán of dicht bij het water? Kijk dan eens naar onze gave TipiTenten, luxe kampeerplaatsen (met privé sanitair) of super-de-luxe WaterLodges. Toeval of niet; maar zelfs het water-en zandspeelparadijs SterrenStrand én restaurant De Wijde Blick liggen dicht bij deze gave accommodaties! Wat willen de kids (en ouders) nu eigenlijk nog meer?

Bekijk het aanbod op TerSpegelt
 • TerSpegelt_Prive_Sanitair_Plus_Veld 95_LR (4).jpg
 • TerSpegelt_Prive_Sanitair_Plus_Veld 91_LR (1).jpg
 • TerSpegelt_Prive_Sanitair_Plus_Veld 91_LR (8).jpg
Nieuwe luxe kampeerplaatsen

Kampeerplaats met privé sanitair Plus (NIEUW)

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtige ligging dicht bij het water
 • Centraal gelegen
 • 13 Kamperen kinderveld 2.jpg
 • 13 Kamperen kinderveld 4 - kopie bijgesneden.jpg
 • Algemeen-00039.jpg
Ideaal met kleine kinderen

Basis kampeerplaats kinderveld

 • Voor kinderen van 0 t/m 6 jaar
 • Speeltoestel op het veld
 • Dicht bij sanitairgebouw  
 • TerSpegelt_FunLodge_LR (4).jpg
 • TerSpegelt_FunLodge_LR (1).jpg
 • TerSpegelt_Vader en zoon schommelbank achterkant FunLodge LR.jpg
Sfeervolle lodge

FunLodge (6-persoons)

 • Glamping in een sfeervolle lodge
 • Luxe keuken en badkamer
 • Speeltoestel op het veld
 • 14 Huuraccommodatie Tipitent_gespiegeld LR.jpg
 • 13 Huuraccommodatie tipitent 1.jpg
 • 14_Tipitent_Waterpistool gespiegeld - kopie.jpg
Lekker avontuurlijk

TipiTent (5-persoons)

 • Origineel overnachten
 • Rustige ligging aan het water
 • Aparte unit met douche en toilet

Kinderactiviteiten op ons park

Op ons kindervakantiepark is er van alles te beleven! Voor zowel jong en oud zijn er dagelijkse activiteiten georganiseerd. Ga samen met het animatieteam aan de slag op de KnutselZolder of in de WerkPlaats of laat je sportieve kant zien tijdens een van onze sportieve activiteiten zoals Capture the flag, Archery Tag of een van de balsporten op het SportPlein. Mag water van jouw kinderen niet ontbreken op het vakantiepark? Dat komt goed uit met onze 3 recreatieplassen, SterrenStrand en indoor zwembad!

Staan de kids te poppelen om naar de SterrenPyjamaParty of de VerhalenBus te gaan? Het is altijd een verrassing wie van de 5 sterren er bij is! Eén ding is zeker; of nu Freule, Bloos, Hendrik, Zilva of Timo tevoorschijn komt, het wordt in ieder geval ontzettend gezellig op ons kindervakantiepark!

Bekijk de activiteiten op ons kindervakantiepark
TerSpegelt_werkplaats_met Sterren LR.jpg
Spelen in Sterrenstrand

SterrenStrand

Klimmen, klauteren en kliederen met zand. Dat kan in het avontuurlijk overdekt water- en zandspeelparadijs!

Week29-1369.jpg

SportPlein

Tennis, voetbal, basketbal en ga zo maar door. Dat kan hier allemaal op hét SportPlein.

08 Knutselen 1.jpg

KnutselZolder

Knippen, plakken, scheuren, lijmen.. Hier gebeurt het, iedere dag weer!

2016 Speeltuin meisje slingeren LR.jpg

Speeltuin

Nooit meer stoppen met spelen in de grote speeltuin

TerSpegelt_slushpuppie_broer_zus_LekkerSnacken_HR.jpg

Eten en drinken op een kindervakantiepark

Ook is er op ons kindervakantiepark aan eet-en drink gelegenheden geen gebrek! Bij onze horecagelegenheden is uiteraard aan de kinderen gedacht. Ze hebben hier genoeg speelmogelijkheden!

Zo beschikt Strandpaviljoen De Wijde Blick over een speelruimte en kinderbioscoop en kun je vanuit La Cantina direct onze stoere PumpTrack baan op. Of geniet op ons kindervakantiepark van ons water-en zandspeelparadijs; SterrenStrand waar de kids uren kunnen spelen terwijl papa en mama gemakkelijk wat te eten bestellen bij de kiosk.

Zijn de kids echte pizza- en frietliefhebbers? Laat ze dan eens een lekker portie frietjes bestellen bij onze snackbar LekkerSnacken of haal een mega pizza bij afhaalcorner LekkerMakkelijk! Uiteraard zijn papa en mama hier ook meer dan welkom voor een lekkere snack. Hoe dan ook, er is voor ieder wat wils op ons kindervakantiepark!

Bekijk alle eetgelegenheden