Huuraccommodatie camping Nederland

Genieten in een huuraccommodatie op de camping

2016 WaterLodge zonnig HR.jpg

Huuraccommodatie camping Nederland

Wil jij vakantie gaan vieren in een huuraccommodatie op een camping in Nederland? Neem dan eens een kijkje tussen de mooie en zeer verscheidene huuraccommodaties van Recreatiepark TerSpegelt. Dit is een prachtige camping én vakantiepark waar genoeg te beleven is voor het hele gezin. TerSpegelt heeft een binnenzwembad, een sterrenstrand en een zwemplas. Vanaf Natuurpoort TerSpegeltontdek je direct en op een makkelijke manier de Brabantse Kempen, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Keer na een geweldige dag terug in een van onze unieke huuraccommodaties om fijne momentjes met je gezin te beleven en helemaal tot rust te komen. Ben je ook zo benieuwd naar de huuraccommodaties op onze camping in Nederland?

Ontdek TerSpegelt

Waarom deze camping met huuraccommodaties in Nederland?

Erkende 5-sterren camping

De allermooiste huuraccommodaties

Modern binnenzwembad met diverse glijbanen

ANWB Camping van het Jaar

Huuraccommodaties op gezellige kampeervelden

OutbackLodge zomer 2015 HR (2).jpg

Onze diverse lodges

Op onze camping in Nederland heb je de keuze uit wel 15 verschillende huuraccommodaties. Jouw keuze hangt hierbij af van het aantal personen waarmee je van plan bent op vakantie te gaan en de hoeveelheid comfort die je wenst te hebben tijdens je vakantie. Bij TerSpegelt hebben we verschillende Lodges, waar je het echte glampinggevoel ervaart. Al onze accommodaties liggen rondom de Recreatieplas of Zwemplas.

Wanneer je kiest voor de LakeviewLodge, heb je een prachtig uitzicht over een van deze prachtige meren. In de WaterLodge slaap je zelfs óp het water, wat voor ontzettend veel rust zorgt. Ook de GlampingLodges hebben een zeer rustige ligging op onze camping in Nederland en zijn een zeer gewilde huuraccommodatie. Wil je dat je kinderen vriendjes kunnen maken met leeftijdsgenoten? Kies dan voor de FunLodge, deze huuraccommodatie staat op een levendig veld met speeltoestel. Dat is fun voor iedereen! Wil je toch nog iets meer ontspannen tijdens de vakantie, kies dan voor de LoungeLodge en relax op de loungebanken voor de accommodatie. In onze laatste soort, de OutbackLodge, heb je helemaal het gevoel dat je in het buitenland bent, want je overnacht hier in een ruime Safaritent midden op de camping.

Bekijk alle huuraccommodaties
 • 2016 WaterLodge hoekview LR.jpg
 • 2016 WaterLodge zonnig LR.jpg
 • 2016 WaterLodge familie binnenkant LR.jpg
Uniek op het water

WaterLodge (8-persoons)

 • Glamping óp het water
 • Met badkamer en keuken 
 • Rustig met schitterend uitzicht
 • Fotografie Zomer 2015 LakeviewLodge LR (10).jpg
 • Fotografie Zomer LakeviewLodge LR (2).jpg
 • Fotografie Zomer LakeviewLodge LR (10).jpg
Schitterend uitzicht

LakeviewLodge (8-persoons)

 • Glamping aan het water
 • Met badkamer en keuken
 • Wegdromen vanuit je hangmat
 • Bosvilla buitenaanzicht
 • 11_BosVilla_FotosSudioDeBrink_Selectie (23).jpg
 • 11_BosVilla_FotosSudioDeBrink_Selectie (36).jpg
Extra ruim vakantiehuis

BosVilla (12-persoons)

 • Maar liefst 6 slaapkamers
 • Sfeervol ingericht
 • Grote tuin aan de bosrand

De andere huuraccommodaties

Naast onze lodges hebben we nog diverse andere huuraccommodaties op onze camping in Nederland. Wil je op een écht originele manier overnachten? Boek dan de TipiTent voor vijf personen, die een aparte unit met douche en toilet heeft en rustig is gelegen aan het water van TerSpegelt. Ben je gesteld op iets meer luxe, kies dan voor onze LuxeTent, HuurCaravan of een van onze Chalets.

De ligging van deze huuraccommodaties op onze camping in Nederland is zeer divers, van een rustige ligging op de seizoenscamping tot een ligging op een gezellig en kindvriendelijk kampeerveld. Wanneer je met een grote groep personen wilt overnachten bij TerSpegelt, ben je welkom in de BosVilla. Het is mogelijk om hier met maximaal 12 personen te overnachten. Deze huuraccommodatie is, zoals de naam al zegt, gelegen aan de rand van het bos.

Bekijk alle huuraccommodaties
14_Tipitent_Waterpistool gespiegeld - kopie.jpg

Boek nu jouw verblijf bij TerSpegelt

Wil je komen overnachten in een prachtige huuraccommodatie op onze camping in Nederland? Boek dan eenvoudig jouw favoriete lodge, tent, chalet of caravan bij Recreatiepark TerSpegelt in Eersel, Noord-Brabant. Heb je nog vragen over een van onze huuraccommodaties, stel deze dan gerust via e-mail (info@terspegelt.nl), telefoon (+31 (0)497-512016), of via de live chat op onze website.

Reserveer direct
TerSpegelt_Meisjes op steen LR.jpg

Binnenzwembad

Lekker spelen en zwemmen in het overdekte zwembad!

HTC20170621TS-0123.jpg

Pumptrack

Fietsen, steppen en crossen over de heuvels en bulten van de PumpTrack!

04 Grote plas 1.JPG

Recreatieplas

Alle ruimte voor waterrecreatie op de grote recreatieplas

13 Faciliteiten kippentuin 5.jpg

De KinderBoerderij

Neem een kijkje bij de geitjes, kippen en natuurlijk het varkentje in de KinderBoerderij