TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Zelfs 3 recreatieplassen!

Voor activiteiten op, rond, in of boven het water ben je bij Recreatiepark TerSpegelt in Brabant aan het juiste adres. Met drie recreatieplassen en het overdekte water- en zandspeelparadijs SterrenStrand is deze camping de ideale plek voor waterliefhebbers.

Zoek en boek

Waarom Camping TerSpegelt?

 3 Recreatieplassen met strand

 Kampeerplaatsen aan het water

 SterrenStrand: overdekt water- en zandspeelparadijs

 Huuraccommodaties óp het water

 Bandraften of Blobben op de recreatieplas 

Camping met recreatieplas

Camping TerSpegelt beschikt over kampeerplaatsen direct aan de recreatieplas. Of kampeer je liever op het water? Reserveer dan één van onze WaterLodges. Een 8-persoons super-de-luxe huuraccommodatie óp de grootste recreatieplas van de camping.

Activiteiten op de recreatieplas

Het grootste buitenwater op Camping TerSpegelt is de grote recreatieplas. Maar liefst 12 ha. water biedt ruimte voor vrijwel alle watersporten zoals surfen, BandRaften of roeien met je eigen bootje.

De zwemplas op de camping is een meer compacte recreatieplas,  wat ervoor zorgt dat je een prettig overzicht houdt. Deze recreatieplas heeft een grote waterglijbaan, een familieglijbaan en een waterfontein voor extra zwemplezier.

De derde recreatieplas wordt gebruikt als visvijver. Ook kun je hierop waterfietsen, Blobben en is er een dubbele Tokkelbaan boven de recreatieplas.

Zoek en boek