Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Vakantiepark met binnenzwembad

Wil jij vakantie komen vieren op een vakantiepark met binnenzwembad? Lekker ontspannen, terwijl je kinderen zich helemaal uitleven in het mooie binnenzwembad. Kom dan genieten bij Recreatiepark TerSpegelt in het Brabantse Eersel. Dit is een gezellig vakantiepark met ontzettend veel keuze in zowel kampeerplaatsen als in sfeervolle huuraccommodaties. TerSpegelt is uitermate geschikt voor kinderen door de grote hoeveelheid faciliteiten en de vele activiteiten die georganiseerd worden. In het grote binnenzwembad vermaken jouw kinderen zich uren met leeftijdgenootjes. Daarnaast is er nog veel meer te beleven op ons vakantiepark met binnenzwembad voor jong en oud.

Ontdek TerSpegelt

Waarom TerSpegelt?

 • Erkende 5-sterren camping
 • De allermooiste huuraccommodaties
 • Modern binnenzwembad met diverse glijbanen
 • ANWB Camping van het Jaar
 • Groot indoor zand-speelparadijs

Het binnenzwembad van ons vakantiepark

Kinderen van alle leeftijden vermaken zich in dit binnenzwembad. De allerkleinsten spetteren en spatteren in Bloos’ Peuterbad. Daarnaast is met de vernieuwing van 2019 een nieuwe spannende waterattractie geïntegreerd in het binnenbad. Dit is de Canalplay, waar peuters en kleuters in een (foam) bootje over een klein riviertje een avontuurlijke ontdekkingstocht beleven. Zij vermaken zich hier de hele dag!

Voor de oudere kinderen is er natuurlijk het grote bad, waar zij op een geweldige manier met elkaar spelen. Er zijn verschillende grote glijbanen waar de oudere kinderen met grote snelheid vanaf sjezen. De kleinere kinderen gaan hier met hun ouders vanaf, om de veiligheid te blijven waarborgen.

Voor jouw gezin is TerSpegelt dus een ideaal vakantiepark met binnenzwembad.

Bekijk het binnenzwembad

Indoor water- en zandspeelparadijs SterrenStrand

Naast een binnenzwembad heeft TerSpegelt ook nog een overdekt water-, zand- en speelparadijs: Het SterrenStrand. Dit is volgens vele kinderen een van de leukste plekjes op ons vakantiepark met binnenzwembad. Er is een spectaculair klim- en klauterkasteel met een hoogte van acht meter voor de echte durfallen.

In Zilva’s haven staat het transport van water en zand centraal, hier kan lekker gekliederd worden met modder. In ieder huisje van de haven is wel iets te ontdekken. Ergens in het SterrenStrand is een geheime ingang naar een ondergronds labyrint, wij dagen je uit om die te vinden!

Het speellandschap van het SterrenStrand wordt omringd door natuurwater met een diepte van zo’n 40 centimeter. Het water is ideaal om even af te koelen, lekker te plonzen en om te knoeien met water en zand. Het SterrenStrand biedt voldoende mogelijkheden voor een dag vol speelplezier.

Wanneer kom jij overnachten op ons vakantiepark binnenzwembad?

Bekijk het SterrenStrand

Ruime kampeerplaatsen en luxe huuraccommodaties

Bij Recreatiepark TerSpegelt kun je zowel overnachten in jouw eigen kampeermiddel als in een van onze huuraccommodaties. Al onze kampeerplaatsen op het vakantiepark met binnenzwembad zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je kiezen voor een kampeerplaats aan het water, aan een kinderveld, een basis kampeerplaats of zelfs een kampeerplaats met privé sanitair.

Wil je toch het kampeergevoel ervaren maar heb je geen eigen kampeermiddel? Kies dan voor een vakantie in een van onze huuraccommodaties. Er staan verschillende lodges, chalets, stacaravans, een BosVilla en een TipiTent op ons vakantiepark met binnenzwembad. Zo zit er altijd wel een mogelijkheid bij die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Reserveer direct
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€59
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€46
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt veld schuin aanzicht luxekamperen HR

Luxe Kampeerplaats

 • Ligging bij het water
 • Schitterend uitzicht
 • Ruime kampeerplekken
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€269
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

 • Zicht op het water
 • Rustige ligging
 • Hangnet om in te chillen
 • Geschikt voor 7 personen