Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Leuke kindercamping

Ben jij op zoek naar een leuke kindercamping om samen met jouw hele gezin vakantie te komen vieren? Kom dan kamperen op vijfsterrencamping TerSpegelt. Dit is een zeer kindvriendelijk vakantiepark in het Brabantse Eersel. De kampeervelden op de camping zijn zeer ruim gelegen, maar geven toch genoeg mogelijkheid voor jouw kinderen om met leeftijdsgenootjes te spelen. TerSpegelt heeft ontzettend veel kindvriendelijke faciliteiten en organiseert talloze activiteiten om jouw vakantie op onze gezellige en leuke kindercamping tot een groot succes te maken!

Ontdek onze leuke kindercamping

Waarom TerSpegelt?

 • Activiteiten voor jong & oud
 • Onze eigen 5-sterren
 • Luxe glampingtenten met ieder een eigen twist
 • Een indoor zand-speelparadijs
 • Kamperen op een kinderveld

De kampeervelden perfect voor kinderen

Niet alleen wat betreft de faciliteiten en activiteiten is TerSpegelt perfect voor kinderen, ook de kampeerplaatsen en kampeervelden zijn speciaal ingericht voor kinderen. Hierdoor wordt Recreatiepark TerSpegelt écht een leuke kindercamping! Op ons vakantiepark hebben we speciale kindervelden, waar gezinnen met kinderen van 0 t/m 6 jaar kamperen. Hierdoor maken jouw kinderen niet alleen snel vriendjes, maar leren ook de ouders elkaar snel kennen. Er staat een speeltoestel midden op het veld, waardoor jij je kinderen vanuit je tent of caravan goed in de gaten houdt. Daarnaast hebben deze kindervelden een centrale ligging op onze leuke kindercamping, zodat je met jouw kinderen nooit ver hoeft te lopen naar bijvoorbeeld het sanitairgebouw of het zwembad. Op deze kindervelden kun je kiezen uit een comfort kampeerplaats en een basis kampeerplaats. Het grootste verschil tussen deze twee soorten is dat de comfort parkeerplaats een stukje groter is dan de basis kampeerplaats.

Bekijk de kampeervelden
prijs vanaf: -
€40
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Kampeerveld kinderplaats spelen LR

Comfort Kampeerplaats Kinderveld

 • Speeltoestel op het veld
 • Perfect voor kleine kinderen
 • Ruime kampeerplaatsen
prijs vanaf: -
€33
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Basis kampeerplaats

Basis Kampeerplaats

 • Gemoedelijk veld
 • Midden op de camping
 • Extra voordelig
prijs vanaf: -
€206
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt gezin picknicktafel LoungeLodge

LoungeLodge

 • Rustig en centraal gelegen
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 5 personen

De accommodaties op onze kindercamping

Ook wanneer jij geen eigen kampeermiddel hebt, kun je het gezellige kampeergevoel komen beleven op onze leuke kindercamping in Eersel. Wanneer je met je gezin wilt komen overnachten bij Recreatiepark TerSpegelt, is een FunLodge of een LoungeLodge perfect. Zowel de FunLodge als de LoungeLodge bevinden zich namelijk op een veld met een speeltoestel in het midden. Hierdoor geniet jij lekker van een drankje op je eigen veranda, terwijl je je kinderen perfect in de gaten houdt. Zij maken snel vriendjes terwijl ze spelen op dit kindvriendelijke veld. Beide lodges zijn compleet voorzien van alle gemakken, zodat jouw zorgen worden ontnomen tijdens je vakantie op onze leuke kindercamping.

Bekijk de accommodaties

Boek jouw verblijf bij TerSpegelt

Wil jij met jouw gezin komen kamperen of overnachten op onze leuke kindercamping? Boek dan direct jouw verblijf en geef aan dat je kleine kinderen hebt. Op die manier word je ingedeeld op een kampeerveld dat helemaal ingericht is voor kinderen. Heb je toch nog vragen over een verblijf op onze leuke kindercamping? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@terspegelt.nl), telefoon (+31 (0)497-512016), of via de live chat op onze website.

Boek direct je verblijf