Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Camping met zwembad

Je bent op zoek naar een camping, en je weet één ding zeker; er moet een zwembad bij zitten. Dan is Recreatiepark TerSpegelt de perfecte uitkomst. Met een Binnenzwembad en een populair en uniek SterrenStrand zullen waterratjes zich geen moment vervelen.

Ben je op de camping en is het lekker weer? Dan kan je heerlijk zwemmen in onze zwemplas of meedoen aan een van onze vele activiteiten op en rondom het water. Is dat een beetje wat je in gedachten had bij een camping met zwembad?

Waarom TerSpegelt?

 • Overdekt zwembad
 • Camping met 3 recreatieplassen
 • Uniek zand- en speelparadijs SterrenStrand
 • Andere op en rondom het water
 • Genieten van het buitenleven

Kampeerplaatsen op deze camping met zwembad

Ben jij een kampeerder in hart en nieren? En wil je graag vanaf je kampeerplaats op de camping lekker gaan zwemmen in het binnenzwembad? Kies dan voor een van onze luxe kampeerplaatsen met privé sanitair plus. Deze unieke plekken liggen direct aan de zwemplas, op korte afstand van het zwembad, SterrenStrand en Strandpaviljoen De Wijde Blick.

Liever een basis, comfort of luxe kampeerplaats? Bekijk onze plattegrond om te zien welke lekker dicht bij het zwembad op de camping liggen.

Bekijk onze kampeerplaatsen

Huuraccommodaties op deze camping met zwembad

Vind je het leuk om te kamperen, maar dan met wat meer luxe en comfort? Dan stellen wij je graag voor aan onze luxe glamping accommodaties, namelijk de LoungeLodge, FunLodge en GlampingLodge. Die laatste is ideaal gelegen, dicht bij het zwembad op de camping.

De GlampingLodge heeft een prachtig uitzicht op één van onze drie recreatieplassen en is geschikt voor 7 personen.

Na het zwemmen op de camping laat je je zwembroek en bikini drogen op de balustrade van je grote, overdekte veranda-terras.

Ga je toch liever voor slapen óp het water? Dan is onze WaterLodge een echte aanrader. Na het zwemmen in het zwembad op de camping lekker chillen en zonnen in het hangnet boven het water. Klinkt dit niet heerlijk?

Bekijk onze huuraccommodaties
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€57
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€254
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

 • Zicht op het water
 • Rustige ligging
 • Hangnet om in te chillen
 • Geschikt voor 7 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen

Het zwembad op de camping

Naast een overdekt zwembad. Hebben wij het Bloos' bad, ideaal voor baby's en peuters. Ook kunnen de peuters en kleuters bootje varen in onze CanalPlay en is er voor de oudere kinderen Hendrik's Tuimelton. Ouders kunnen lekker bubbelen in ons bruisbad in het zwembad op de camping, terwijl ze hun kinderen als een razende van de glijbaan zien komen. Vanuit het zwembad heb je ook toegang tot SterrenStrand, het water- en zandspeelparadijs van de camping. Liever buiten zwemmen? Dat kan in onze Zwemplas en een deel van de recreatieplas. Dat noemt men nog eens een camping met zwembad(en)!

Ontdek het zwembad van TerSpegelt

Overige activiteiten op deze camping met zwembad

Naast veel plezier in het water, kan je ook veel plezier maken op en rondom het water. Het recreatieteam van deze camping organiseert veel activiteiten in het zwembad, zoals Aquagym, Watergames en zwemmen met sterren.

Ook worden er veel activiteiten georganiseerd op de recreatieplassen. Denk aan BandRaften, Blobben, en Tokkelen. Aan water geen gebrek op deze camping met zwembad en recreatieplassen!

Bekijk het recreatieprogramma