Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Brabantse camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

TerSpegelt is een camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin in het gezellige Brabant. Er is altijd wat te doen en er is voor ieder wat wils. Kom jij lekker kliederen in het overdekt water- en zandspeelparadijs, het SterrenStrand, of kom je zwemmen in het binnenzwembad

Kom jij op deze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin spelen in ons overdekte SterrenStrand? Een heerlijk speelparadijs met een spectaculair klim- en klauterkasteel, een stoer Voetje van de vloerpad, en een ondergrond labyrint.

Voor de kleinste onder ons is er de CanalPlay en de baby’s en peuters kunnen samen met papa en mama lekker spetteren in het Bloos’ bad. Ga pijlsnel van de glijbaan, bubbel in de bruisbank of ga onder Hendrik’s tuimelton staan.

Zoek en boek

Overnachten op een camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Bij TerSpegelt zijn er verschillende kampeerplaatsen, waarop je heerlijk kan genieten tijdens je vakantie. Ga jij voor een basis kampeerplaats, of geniet je van de extra ruimte van een comfort kampeerplaats? Optimaal genieten van de luxe die TerSpegelt te bieden heeft? Dan is de kampeerplaats met privé sanitair plus zeker een aanrader! 

Ook aan de kampeerders die van wat meer luxe houden is gedacht op deze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin. Verblijf jij in een van onze super-de-luxe lodges? Een WaterLodge op het water, een FunLodge op een gezellig veldje, of een stoere Australische OutbackLodge.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

  • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 6 personen
prijs vanaf: -
€194
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
OutbackLodge vader en zoontje spelen

OutbackLodge

  • Glamping in safaritent
  • Centraal gelegen
  • Wegdromen vanuit je hangmat
  • Geschikt voor 6 personen

Faciliteiten en activiteiten op deze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Het SterrenStrand is een van de meest populaire plekjes op onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin, en staat garant voor veel speelplezier. Het SterrenStrand is van allerlei leuke speeltoestellen voorzien, zoals een klim- en klauterkasteel, Zilva’s haven, een ondergrond labyrint, noem maar op. Deze speeltoestellen worden omringd door natuurwater van zo’n 40 cm diep. Ideaal om lekker in de kliederen of om even in af te koelen dus. 

Het SterrenStrand geeft ook toegang tot het binnenzwembad, waar voor iedereen wat leuks te beleven is. 

Kom jij liever genieten in het zonnetje? Dan is de zwemplas de ideale plaats voor jou. Lekker spelen in het zand, zwemmen in het water en sjeezen van de glijbanen.

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Horecagelegenheden op TerSpegelt

Na een dag gespeeld te hebben op deze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin zal je vast trek gekregen hebben! 

Ga jij genieten van de frietjes van LekkerSnacken, bestel je een pizza bij LekkerMakkelijk, of laat je je favoriete gerechten bij je kampeerplaats of huuraccommodatie bezorgen

Met het hele gezin lekker eten bij de Wijde Blick is natuurlijk ook altijd een goed idee!

Bekijk alle horecagelegenheden